Teknisk interessert og flink til å kommunisere? Regionsansvarlig midt, varmeprodukter

 
Teknisk interessert og flink til å kommunisere? Regionsansvarlig midt, varmeprodukter
Frico er synonymt med høykvalitets oppvarmingsprodukter i Norge. Vi har i en årrekke hatt en ledende posisjon og utviklet og levert egenproduserte varmeprodukter for alle typer bygg - særlig innen næringsbygg, butikker, lagerhaller o.l. Produktspekteret omfatter elektriske og vannbårne varmevifter, luftporter og strålevarmeovner.

Vi har ord på oss for å være gode sparringspartnere for våre profesjonelle kunder, som somoftest er installatører av elektro og VVS. Dette bunner i god helhetsforståelse av hvordan oppvarming av bygg foregår samt fagkompetanse og kunnskap om tekniske produkters funksjon, begrensinger og krav. Nå som vår dyktige regionsansvarlig i Trondheim har fått nye oppgaver internt i konsernet, søker vi å få på plass hans etterfølger så snart som mulig.

Som regionasansvarlig i Frico får du ansvar for å følge opp og utvikle og følge opp din egen portefølje av kunder i samarbeid med kollegaer sentralt. Viktige oppgaver vil være å

 • Identifisere nye kunder og markeder for hele bredden av Fricos sortiment.
 • Utvikle tekniske løsningsforslag og tilbud med priser for kundespesifikke prosjekter.
 • Følge opp grossistenes lokale salgskontorer og sikre at de har kompetanse og støtte til å ivareta salg til sine kunder på en god måte.
 • Lage og gjennomføre markedsaktivitetsplaner med minimesser, fagseminarer og konsulentbesøk med evt. støtte fra sentralt styrte ressurser.
 • Synliggjøre Frico som en lokalt tilstedeværende og viktig bransjeaktør.

Vi tror den ideelle kandidaten har

 • Utdanning som ingeniør innen elektro eller vvs og noen års erfaring med installasjon av lignende tekniske produkter (relevant erfaring kan kompenserer for manglede formell utdannelse).
 • Erfaring med salgsrelatert arbeid hos en større produktleverandør, grossist eller teknisk entreprenør

Du bør være en lagspiller som er flink til å

 • Håndtere kunder på en profesjonell og tilitsvekkene måte
 • Oversette kundebehov til konkrete tekniske løsninger
 • Håndtere mange prosjekter samtidig på en ryddig måte
 • Jobbe i moderne IT-systemer
 • Uttrykke deg godt skriftlig og muntlig på norsk

Vi kan tilby en interessant stilling i et solid selskap med gode personalordninger og faglig engasjerte kollegaer. Opplæring vil bli gitt, både i Norge og i utlandet.

Vår region midt omfatter Trøndelag og Møre og Romsdal. Noe reising må påregnes. Stillingen har kontorplass i Oslo og rapporterer til daglig leder.

For evt. spørsmål, ta kontakt med daglig leder, Bjørn-Osvald Skandsen på telefon 468 47 066, eller bjorn-osvald.skandsen@frico.no.

Send søknad med CV innen 31. oktober 2020.

SØK HER

Kontorplass: Oslo

Nøkkelord til finn.no: kam, salgsingeniør, elektriker, rørlegger, tekniker

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår