Telerør er Årets lærebedrift 2019

 
Telerør er Årets lærebedrift 2019Bildet: Jørn Brog mottar prisen av styreleder Torkild Korsnes (til venstre) i Rørentreprenørene Norge og nestleder Carsten Skottner Engh. Foto: Rørentreprenørene Norge
Telerør, den største rørleggerbedriften i Telemark, satser tungt på lærlinger. Nå er Telerør tildelt prisen Årets lærebedrift 2019 i regi av Rørentreprenørene Norge.

Prisutdelingen skjedde i dag, lørdag, under Rørentreprenørene Norges pågående generalforsamling i Bergen.

–  Bedriften har 50 egne ansatte, hvorav hele syv er lærlinger. Bedriften tar alltid inn lærlinger, også i dårlige tider. De ser viktigheten av å satse på unge mennesker, og har i disse årene utdannet 42 rørleggere, heter det i juryens begrunnelse for tildelingen.

Rørentreprenørene Norge ønsker å synliggjøre lærebedriftenes samfunnsverdi, og samtidig løfte frem og gi honnør til de usynlige læremesterne. Derfor har organisasjonen opprettet prisen. Vinneren blir også nominert til NHOs fagopplæringspris.

– Vi satser mye på lærlinger og kompetanseutvikling, men det var en stor og gledelig overraskelse at vi er best i Norge på dette, sier daglig leder Jørn Brog i Telerør i en pressemelding.

Telerør har i mange år vært en positiv bidragsyter for Rørentreprenørnes Opplæringskontor Telemark, og også bransjeforeningen Rørentreprenørene Norge – Telemark.

– Telerør er flinke til å ta vare på sine ansatte og lærlinger. Bedriften tar ansvar og gjennomfører alltid opplæringen for sine lærlinger. De har egne faddere som har ansvar for hver sin lærling. De er tett på lærlingen og har ansvar for oppfølging og opplæring. Dette gir lærlingen trygghet og tettere oppfølging, sier daglig leder Roar Aasen i Rørentreprenørenes Opplæringskontor Telemark.

Bildet: Kaja Phil er en av de syv lærlingene som nå jobber i Telerør. Foto: Rørentreprenørene Norge
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår