Telerør, Holtefjell VVS og Nilsson Bodø er i finalen

 
Telerør, Holtefjell VVS og Nilsson Bodø er i finalenBildet: Helene Sondresen i Holtefjell VVS, som er en av de tre bedriftene som er nominert til prisen Årets lærebedrift 2019
I konkurransen om å bli Årets lærebedrift 2019 er det nå nominert tre finalister. Vinneren kåres på generalforsamlingen i mai.

Rørentreprenørene Norge ønsker å synliggjøre lærebedriftenes samfunnsverdi, og samtidig løfte frem og gi honnør til de usynlige læremesterne.

Derfor har Rørentreprenørene Norge bedt om forslag på dyktige lærebedrifter som fortjener tittelen Årets lærebedrift. En jury bestående av to styremedlemmer og to ansatte i administrasjonen har nå valgt ut tre finalekandidater. Den endelige vinneren blir offentliggjort under generalforsamlingen i Bergen i mai.

– Bedriften har 50 egne ansatte, hvorav hele syv er lærlinger. Bedriften tar alltid inn lærlinger, også i dårlige tider. De ser viktigheten av å satse på unge mennesker, og har i disse årene utdannet 42 rørleggere, sa daglig leder Roar Aasen i Rørentreprenørenes Opplæringskontor Telemark da Telerør ble foreslått til prisen.

– Holtefjell VVS er flinke til å ta inn lærlinger og setter oss i fokus etter hva vi trenger å lære. De tar godt tak om jeg sier ifra om noe som helst. Helt gull! Vi har det beste miljøet jeg kan tenke meg, sa lærling Helene Sondresen blant annet da hun foreslo Holtefjell VVS til prisen.

– Nilsson Bodø er en bedrift som aktivt har tatt inn lærlinger i alle kategorier, både ungdommer og voksne. De legger i tillegg godt til rette for at hjelpearbeiderne i bedriften skal kunne få gå opp til svennebrev, sa daglig leder Merete Larsen i Orin blant annet da Nilsson Bodø ble foreslått til prisen.

Kilde: rornorge.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår