Testo lanserer 4 nye termografikamera

 
Testo lanserer 4 nye termografikamera
Vanligvis så speiler ofte prisen opp mot kvalitet, i dette tilfelle har Testo vist at topp kvalitet « Made in Germany» og attraktiv pris er mulig.

Bortsett fra modellen Testo 865 kan alle kameraene kobles opp mot Testo termografi App. Appen er tilgjengelig for Android og IOS, hvor den gjør brukerens smarttelefon om til et ekstra display og en fjernkontroll for termografikameraet, i tillegg til å kunne utvikle kompakte rapporter raskt på stedet, for lagring eller sending.
Modellene Testo 871 og 872 kan i tillegg kobles opp mot de trådløse måleintrumentene Testo 605i (fuktprobe) og testo 770-3(tangamperemeter).

Automatisk stille inn emisiviteten i kameraet.
Det neste etter SuperResolution fra Testo termografikameraer.
Testo utviklet i 2012 SuperResolution, et tillegg i kameraene som ga 4 ganger oppløsning av bildene i programvaren. Dette gjorde at Testo vant mange priser og tester for kameraene sine. "Nå har testo gjort det igjen!"
De nye kameraene har ikke bare blitt utviklet app for smarttelefoner eller nettbrett. De har også utviklet noe som gjør det enkelt for alle og enhver å termografere! Det er vanlig å ikke helt vite hva emisivitet er, eller hvis man vet, hvordan det skal stilles inn. Her har testo utviklet testo ε-Assist!

Kort sagt, ε-Assist bruker det digitale kameraet, en klistrelapp med en matt og en blank side som man setter på objektet, ved å fokusere kameraet på objektet vil det automatisk stille inn emisiviteten i kamera.

Enkel bildesammenligning
Manuell skalering av termogrammer er lagt til på alle Testo sine kamera, i tillegg så har Testo lagt til en ny funksjon som heter testo ScaleAssist for denne nye serien! Dette er perfekt for de som skal termografere bygg.
Det er lett å feiltolke termogrammer, derfor har testo lagt inn muligheten for å legge inn innendørs temperatur så vel som utendørs temperatur i kameraet. Med denne informasjonen vil kameraet skalere bildet for deg.

Med dette vil det ikke se ut som dramatiske luftlekkasjer i et bygg, ved termografering utenfra for eksempel. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår