- Tiden var inne for nye utfordringer

 
- Tiden var inne for nye utfordringerMorten Lerengen (Foto: Odd Borgestrand)
Etter 13 år i en organisasjon som jeg har trivdes godt og hatt spennende, morsomme og utfordrende hverdager så var tiden nå inne for å se seg om etter nye utfordringer. Jeg ser nå med glede frem til å være en del av Heidenreich- organisasjonen.

- Vi har gjennom 104 års drift bygget oss betydelig og høy kompetanse innen våre produktområder, og vi har i dag et utstrakt og tett samarbeid med mange viktige aktører både innen VA- og VVS- markedet. Kostnadseffektivitet og gode logistikkløsninger vil fortsatt være en nøkkel for oss. Våre dyktige og dedikerte salgsressurser er opptatt av å jobbe tett med våre kunder, følge opp logistikk, planlegge og samarbeide rundt produktløsninger, heter det i en pressemelding fra Heidenreich.

- Vi ser store muligheter i markedet og velger nå å øke og styrke våre salgsressurser for å kunne yte enda bedre service ovenfor våre kunder. Dette vil også bidra til at vi kan imøtekomme markedets ønsker og muligheter enda bedre. For å styrke oppfølgingen av kjede/ storkunder prosjekt har vi ansatt ny Salgsdirektør prosjekt Morten Lerengen. Morten kommer fra stillingen som salgssjef hos Høiax. Vi styrker også oppfølgingen og salget mot VVS- og prosjektmarkedet i region SentralØst med 2 nye medarbeidere - Frode Skarbøe og Christian Finstad. Begge kommer fra salgstillinger hos Høiax.

- Tiden var inne for nye utfordringer sier nyansatt Salgsdirektør prosjekt i Heidenreich – Morten Lerengen;

- Etter 13 år i en organisasjon som jeg har trivdes godt og hatt spennende, morsomme og utfordrende hverdager så var tiden nå inne for å se seg om etter nye utfordringer. Jeg ser nå med glede frem til å være en del av Heidenreich- organisasjonen. Det er mange muligheter for Heidenreich i markedet og jeg er stolt over å skulle være en del av teamet som jobber for å innfri mulighetene i markedet. I Heidenreich kommer jeg til en større organisasjon, som samtidig med en lang historie også har evnet å fornye seg. En stor og spennende forandring vil også bli å jobbe med et enda bredere produktspekter enn det jeg har gjort de siste 13 årene, sier Lerengen.

- Vi i Heidenreich er stolte og glade over å kunne ønske alle de tre nye medarbeiderne velkommen til vår organisasjon. Med disse personene får vi styrket vår kompetansen innen salg og vi får personer med lang erfaring fra markedet, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår