Til finalen i konkurranse Deep Green Challenge

 
Til finalen i konkurranse Deep Green Challenge
Som et ledd i Skanskas grønne initiativ har de utlyst konkurransen Deep Green Challenge. Skanska ønsker med denne konkurransen å finne nye grønne tekniske løsninger for å redusere klimapåvirkningen og skape klimanøytrale prosjekt.
Bedømmelseskritieriene er satt ut i fra 5 hovedpunkter:
• Klimapåvirkning
• Kostnadseffektivitet
• Kvalitet
• Innovasjonsgrad
• Anvendelsespotensial
 
Av totalt 50 konkurrerende selskap har Free Energy gått til finalen med sitt Hybrid Solar System (HYSS). Sammen med 10 andre finalister skal det kåres en vinner 5. Oktober på Skanskas hovedkontor i Stockholm. HYSS benytter en hybridvarmepumpe med solvarme for varme- og varmtvannsberedning og fremfor alt til varmepumpeeffektivisering. Dette reduserer behovet for tilført driftsenergi (elektrisitet) og reduserer både klimautslipp og driftskostnader. Ved å kombinere HYSS med solceller vil det være både praktisk og økonomisk mulig å skape nullenergihus og klimanøytrale bygg. Free Energys Hybrid Solar System oppfyller dermed konkurransekritieriene for klimapåvirkning, kostnadseffektivitet og muligheten for å skape plussenergihus.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår