Til Kjellstad for å vokse

 
Til Kjellstad for å vokseRunar Moss og Bård-Espen Hansen tar Elscoop til Kjellstad Næringspark og skal tredoble salgstallene på fire år. (Foto: Kontorhuset).
Elektrokjeden Elscoop valgte kontorfellesskap på Kjellstad i Lier.

Hakon Lærum i Kontorhuset tilbyr alt fra kontorplasser i åpent landskap til minilandskap med en blanding av åpne kontorplasser og cellekontorer. Hans nyeste satsing er på Kjellstad Næringspark i Lier. Dit flytter Elscoop før månedsskiftet. Det tas sats for å vokse. – Vi har ambisjoner. Vi skal vokse mye. I 2023 skal vi omsette for mer enn 1,3 milliarder kroner. For å lykkes skal vi rekruttere de beste hjernene og da ser vi fordelen av å ha moderne og gode fasiliteter, sier Runar Moss (62), leder i Elscoop Group as, i en pressemelding.

Tenke nytt

– Vi skal vokse kraftig. Planen er en tredobling. Det skal gå fort. Da må vi tenke nytt og da er det riktig å bytte miljø. Her er det friksjonsfritt. Alt her stemmer. Bygget svarer opp til morgendagens krav. Det tar miljøet på alvor. Her er det solenergi, topp energistyring, ladestasjoner og deling på fellestjenester. Det svarer på kravene vi må stille til bedrifter som vil være med inn i fremtiden, sier Bård-Espen Hansen, daglig leder i Elscoop AS (innkjøpsgrupperingen) i meldingen.

Han skal stå for mye av veksten. Innkjøpsgrupperingen består i dag av 63 installatørbedrifter.

– Vi har våre egne virksomheter, og vi har andre som medlemmer. Vi skal vokse fordi vi gir bedriftene en fordel: De beste innkjøpene til lavest administrasjon og garanterte leveranser, sier han.

Elscoop Groups egne selskaper har omtrent 50/50-fordeling mellom private og bygg- og anleggsmarkedet.

– Gruppen startet som innkjøpssamarbeid. Det er fortsatt vesentlig. Ut mot kundene har vi lokale bedrifter. Beslutningene skal i størst grad tas lokalt. Det er der inntektene skapes. Samtidig skal vi ta med oss alle fordelene med et sentralt eierskap, rent bortsett fra at ingen av våre bedrifter skal skifte skilt.

– Vi tror på verdien av lokale varemerker, sånne som Brødrene Helgesen i Hønefoss. De har over 102 år historie. Da skal selvsagt ikke navnet skrotes og identiteten vaskes ut. Sånt tror ikke vi på, sier Moss i meldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår