Tilbyr rammeavtale innen kuldeteknikk

 
Tilbyr rammeavtale innen kuldeteknikkIllustrasjonsbilde. Foto: VKE
AKTUELLE PROSJEKTER: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) inviterer til konkurranse om rammeavtale på kuldetekniske tjenester.

Av Bjørn Laberg

NMBU og NIBIO har løpende behov for service (tilsyn og vedlikehold) av kuldetekniske installasjoner samt etablering av nye kuldetekniske installasjoner.

For leveranser innenfor dette fagområdet ønsker oppdragsgiverne tilbud på rammeavtale for kjøl og frys, samt klimakjøling. Rammeavtalen har en varighet på to år fra og med signeringsdato, med mulighet til ytterligere forlengelse i inntil to år, maksimalt fire år til sammen. 

Det er anledning til å gi tilbud på en eller flere delkontrakter. Det kan ikke gis deltilbud
innen den enkelte delkontrakt.

• Delkontrakt 1: Kjøl og Frys
• Delkontrakt 2: Klimakjøling

Fordelingen antas å være ca. 50/50

Anskaffelsens verdi anslås til 1,5millioner kroner, eks mva. per år. Den maksimale rammen for kontrakten er 7,5 millioner kroner over fire år.

Tilbudsfrist: 11. oktober 2021

NMBU har 1800 ansatte og 6275 studenter og er organisert i sju fakulteter, flere forskningssentre og en universitetsadministrasjon. NMBU har i dag campus på Ås. NMBU har også et forskingssenter i Sandnes.

Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) ble opprettet 1. juli 2015 som en fusjon av Bioforsk, Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF) og Norsk institutt for skog og landskap. NIBIO er eid av Landbruks- og matdepartementet, og er et forvaltningsorgan med særskilte fullmakter og eget styre. Hovedkontoret ligger på Ås, og instituttet har flere regionale enheter i hele landet.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår