Tilbyr rammeavtale på entreprenørtjenester

 
Tilbyr rammeavtale på entreprenørtjenesterIllustrasjonsbilde (Foto: Odd Borgestrand)
AKTUELLE PROSJEKTER: Bane NOR SF utlyser konkurranse om rammeavtale på entreprenørtjenester i forbindelse med prosjektet «Nytt dobbeltspor Drammen-Kobbervikdalen».

Av Bjørn Laberg

Leveransen er oppdelt i to hovedfagområder, bygg og grunn, og omfatter diverse forefallende entreprenørtjenester innen bygg og/eller grunnarbeid som etter avrop på rammeavtale utføres på regning.

Dette innebærer blant annet: grunnarbeider, VA-arbeider, EL arbeider, reparasjon på bygninger, tømrer, murer, elektriker, rørlegger, maler, blikkenslager, hjelpemann, lærling, renhold, gartnerarbeid, trefelling, snørydding, trafikkvakter, vaktmester, vakthold, etablering og vedlikehold av trafikksikkerhetstiltak mm.

Bane NOR SF har beregnet at volumet på rammeavtalen over en seksårs periode kan bli i størrelsesorden 35-45 millioner kroner.

Arbeidene vil i hovedsak værelokalisert i Drammen, men siden prosjektet er en del av Vestfoldbanen kan det bli aktuelt med kontraktsarbeid i gamle Vestfold fylke. 

Prosjektet «Nytt dobbeltspor Drammen-Kobbervikdalen» er en del av InterCity-satsingen. Det er en storstilt utbygging av jernbanen på Østlandet, som skal gi halvannen million innbyggere kortere reisetid og flere avganger. Prosjektet i Drammen inkluderer bygging av dobbeltspor på Vestfoldbanen mellom Drammen stasjon og Skoger, gjennom en ny tunnel i Strømsåsen. Denne delen av prosjektet skal etter planen stå ferdig i 2025, samtidig som nytt dobbeltspor mellom Nykirke og Barkåker kan tas i bruk. Det betyr at det vil være sammenhengende dobbeltspor mellom Oslo og Tønsberg i 2025.

Tiltakshaver: Bane NOR SF

Tilbudsfrist: 17. desember 2020

Verdi 35-45 millioner kroner

Kilde: Byggfakta SMART / ByggeNorge / Bane NOR SF

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

Last også ned vår rapport: Trendrapport 2020 - Analyse av byggebransjen basert på de ferskeste tallene.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår