Tilbyr rammeavtale på VA-tjenester ved NMBU

 
Tilbyr rammeavtale på VA-tjenester ved NMBUIllustrasjonsbilde. Foto: Odd Borgestrand
AKTUELLE PROSJEKTER: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet inviterer til konkurranse om rammeavtale på drift og vedlikehold av VA-ledninger på Campus Ås.

Av Bjørn Laberg

NMBU planlegger å inngå rammeavtale for løpende planlagt og akutt drift og vedlikehold av avløpsledninger ved NMBU Campus Ås. Rammeavtalen består av to kontraktsområder; renovering av innvendige avløpsledninger med strømpeforinger og løpende drift og vedlikehold av vann- og avløpsanlegg med tilhørende konstruksjoner.

NMBU har en stor og sammensatt bygningsmasse. Flere av bygningene nærmer seg en alder på 100 år og flere av bygningene er verneverdige. Innvendige vann- og avløpsledninger har varierende standard, og særlig avløpsledningene i flere av bygningene er i dårlig stand og trenger renovering. Innvendige avløpsledninger er hovedsakelig av støpejern (soil), men bunnledninger av betong og glasserte teglrør kan også forekomme.

Uttrekksledninger (fra bygning til hovedledning eller stakekum) er hovedsakelig av betong, men andre materialer kan forekomme. Strømperenovering benyttes som renoveringsmetode for å unngå pigging og rivning av gulv og vegg. 

Alle arbeider skal i utgangspunktet foregå via eksisterende stakepunkter. Kvalitet på eksisterende rørsystem danner grunnlag for kvalitet på installert strømpe. Det påhviler derfor entreprenør å undersøke og eventuelt bearbeide eksisterende rørsystem, for å oppnå best mulig kvalitet på ferdig produkt. Leverandøren må kunne dokumentere lang og bred erfaring med strømperenovering av innvendige og utvendige avløpsledninger.

Anskaffelsens verdi anslås til cirka 850 000 kroner, eks. mva. per år. Den øvre grensen for bruk av avtalen er 4 millioner kroner, eks.mva.

Tiltakshaver: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
Tilbudsfrist: 25. oktober 2021

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår