Tilbyr rammeavtale på ventilasjonsarbeid

 
Tilbyr rammeavtale på ventilasjonsarbeidIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: ØRIK innbyr til åpen anbudskonkurranse for levering av service, reparasjon og utskifting av komponenter på ventilasjonsanlegg i kommunale bygg på Øvre Romerike.

Av Bjørn Laberg

ØRIK er et forpliktende samarbeid mellom kommunene Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes og Ullensaker. Gjennom ØRIK skal disse kommunene så langt det er praktisk mulig søke samarbeid ved inngåelse av leverandøravtaler for varer og tjenester.

ØRIK ønsker å inngå rammeavtaler med inntil fem leverandører (pool) for alle kommunene, forutsatt at det er fem egnede leverandører og egnede tilbud. 

Rammeavtalen vil også kunne bli brukt til å kjøpe nye ventilasjonsanlegg og større utskiftninger der hvor kommunene ser dette som mest hensiktsmessig. I tillegg skal det leveres service, reparasjon og utstyr. Eiendomsmassen i disse kommunene utgjør ca. 200 bygg og ca. 550 ventilasjonsanlegg.

Rammeavtalenes samlede estimerte verdi er 10-12millioner kroner per år. Rammeavtalene har en varighet på 2 år, med opsjon for ØRIK til å forlenge rammeavtalene 12 måneder x 2, til sammen maksimal varighet i 4 år.

Tiltakshaver: Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid

Tilbudsfrist: 7. juli 2021

Verdi: cirka 48 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår