Tilbyr rammeavtale på lekkasjesøk

 
Tilbyr rammeavtale på lekkasjesøkIllustrasjonsbilde. Foto Norva24
AKTUELLE PROSJEKTER: Tinn kommune tilbyr rammeavtale på utførelse av lekkasjesøk med sonesøk, korrelasjon og marklytting på vannledningsnettet.

Av Bjørn Laberg

En høy lekkasjeandel medfører økt vannproduksjon for å oppnå tilstrekkelige mengder vann – noe som er kostbart for kommunen. Vann som lekker ut i grunnen kan også være en av kildene til fremmedvann på avløpsnettet. Inntrenging av fremmedvann på avløpsnettet øker belastningen på ledninger, pumpestasjoner og renseanlegg. 

Ved for høy belastning risikeres det at spillvann går i overløp og slippes urenset ut til resipient. I tillegg fører fremmedvann i avløpsnettet til at spillvannet blir utvannet, noe som reduserer renseeffekten og gir økte driftskostnader. På bakgrunn av dette ønsker Tinn kommune rammeavtale på utførelse av lekkasjesøk som blant annet skal inkludere sonesøk, korrelasjon og marklytting på vannledningsnettet for å kartlegge lekkasjer.

Rammeavtalen har en varighet fra og med 11. september 2023 til og med 10. september 2025, med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.

Rammeavtalens verdi anslås til 1 million kroner, eks. mva. per år. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning vil være på inntil 4.5 millioner kroner, eks. mva.

Oppdragsgiver: Tinn kommune
Tilbudsfrist: 22. august 2023
Verdi: inntil 4.5 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle bygge- og anleggsprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår