Tilbyr rammeavtale på rådgivningstjenester

 
Tilbyr rammeavtale på rådgivningstjenesterIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Ås kommune tilbyr rammeavtale for kjøp av rådgivningstjenester knyttet til reservevannsprosjekt i Ås og Frogn.

Av Bjørn Laberg

Rammeavtalen har en varighet fra og med 1. juli 2023 til og med 30. juni 2025, med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 6 år, med 12 måneder av gangen.

Rammeavtalens verdi anslås til 5-7 millioner kroner, eks. mva, per år de første 2 årene. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning, vil ligge på cirka 45 millioner kroner.

Frogn kommune og Ås kommune har per nå henholdsvis ca. 16 100 og 20 800 innbyggere, og forventer i fremtiden en vekst i innbyggertall. Økningen i innbyggere frembringer et økt behov for vannleveranse av drikkevann og det må derfor ses på løsninger som kan tilfredsstille det fremtidige vannmengdebehovet.

Kommunene må ha en fullgod alternativ vannforsyning i fremtiden, dersom hovedvannforsyningen skulle falle bort. Prosjektsamarbeidet er i en tidlig fase og vil ha behov for å utrede traseer for større overføringsledninger gjennom kommunene.  De to kommunene har til dels like utgangspunkt, og er derfor naturlige samarbeidspartnere. Kommunene eier ingen vannverk selv, men har eksisterende avtaler for vannleveranse; Frogn kommune mottar vannleveranse fra Glitrevannverk i Drammen og Ås kommune mottar vannleveranse fra Stangåsen vannverk i Nordre Follo.

Tjenestene det bes om tilbud på favner et vidt spekter av oppgaver hvor omfang og tidsrom kan variere i de forskjellige prosjektfasene. Dette setter krav til fleksibilitet, kompetanse og kapasitet hos tilbyder. 

Det forutsettes at det kan ytes rådgivningstjenester innenfor følgende fagfelt:

• Vannforsyning
• VVS (innomhus høydebasseng) sveising/rørgalleri
• Bygg/konstruksjon (høydebasseng/trykkøkningsstasjon)
• Brannrådgiver
• Elektro/automasjon (styringsanlegg)
• Geoteknikk
• Reguleringsplan – forslagsstiller/planrådgiver
• Jordskiftekandidat
• Juridisk rådgiver
• Miljørådgiver (forurensning)
• Veganlegg
• Uavhengig kontroll 

Tiltakshaver: Frogn kommune

Tilbudsfrist: 12. juni 2023

Verdi: inntil cirka 45 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår