Tilbyr rammeavtale på rørleggertjenester

 
Tilbyr rammeavtale på rørleggertjenesterIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Samarbeidende nordlandskommuner tilbyr rammeavtale på rørleggertjenester.

Av Bjørn Laberg

Kommunene Fauske, Sørfold, Steigen og Saltdal kommune ønsker å opprette rammeavtale på anskaffelse av rørleggertjenester, med materiell. Rammeavtalen har en varighet på 4 år. Det vil bli inngått kontrakt med hver enkelt kommune.

Arbeidet gjelder rørleggerarbeid i tilknytning til kommunale bygg og boliger, samt enkelte utendørs anlegg i kommunens eie. 

Litt fra konkurransegrunnlaget:

Ved prekære feil og mangler kreves det en utrykningstid på maksimalt 2 timer på ukedager og 3 timer på helg og høytider alle dager i uka. Til Steigen kommune kreves en utrykningstid på maksimalt 3 timer alle dager i uka ved prekære feil. Prekære feil kan være feil på røranlegget i forbindelse med sykehjem, omsorgsboliger og egne boliger som ikke kan vente på grunn av fare for liv og helse eller ved fare for betydelig verditap. Kommunene avgjør når en feil skal anses prekær.

Hvis ikke oppmøtet skjer innen den angitte maksimale utrykningstiden, vil det medføre en bot på kr. 1.000 per time forsinket utrykning. Responstid på dagtid innenfor ordinær arbeidstid for andre oppdrag kreves det en responstid på 2 dager. Hvis ikke vil det medføre en bot på kr. 2.000 per dag forsinket responstid.

Utrykning er gjennomført når røranlegget har møtt opp der det er varslet feil. Respons er gjennomført når leverandøren har respondert på henvendelsen med mail eller telefon.

Kontraktsverdier:

• Stipulert samlet kontraktsverdi er estimert til cirka 2 millioner kroner, eks mva. for 4 år for Fauske kommune. Det maksimale uttaket på rammeavtalen er 4 millioner kroner, eks. mva. i løpet av 4 år. 

• Stipulert samlet kontraktsverdi er estimert til cirka 2 millioner kroner, eks mva. for 4 år for Saltdal kommune. Det maksimale uttaket på rammeavtalen er 4 millioner kroner, eks. mva. i løpet av 4 år. 

• Stipulert samlet kontraktsverdi er estimert til cirka 1.2 millioner kroner, eks mva. for 4 år for Sørfold kommune. Det maksimale uttaket på rammeavtalen er 3.2 millioner kroner, eks. mva. i løpet av 4 år. 

• Stipulert samlet kontraktsverdi er estimert til cirka kr. 2.4 millioner kroner, eks mva. for 4 år for Steigen kommune. Det maksimale uttaket på rammeavtalen er 4.4 millioner kroner eks. mva. i løpet av 4 år. 

Oppdragsgiver: Fauske kommune
Tilbudsfrist: 25 august
Verdi: Fra 3.2 til 4.4 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle bygge- og anleggsprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår