- Tilfredstiller markedstrenden

 
- Tilfredstiller markedstrendenBildet: Én av årets nyheter fra Oras, "Optima Style".
VVS DAGENE 2022: - Oras vil under messen presentere spennende produktnyheter som tilfredsstiller markedstrenden, i både form og farge.

Av Bjørn Laberg

Det sier Susanne Karine Halck, markedsansvarlig i Oras Armatur, til VVS aktuelt

VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Siden starten helt tilbake i 1945, har Oras vært en pioner og innovatør innen avanserte kran- og dusjløsninger. Oras-konsernet har to sterke merkevarer, Oras og Hansa. Oras produserte den første berøringsfrie kranen for mer enn 30 år siden. I dag er Oras sine Bluetooth-tilkoblede kraner markedsledende.

- Besøkende på messen kommer til å merke at Oras har høyt fokus på bærekraft. Vi har store forventninger til VVS dagene 2022, og ser frem til å møte både eksisterende kunder og nye bekjentskap i bransjen. Vi gleder oss til å presentere våre nyheter og bærekraftige produktløsninger for besøkende til vår stand, 

- Vi opplever markedet som stabilt, men vi ser større usikkerhet rundt totalmarkedet i både 2022 og 2023. Dette gjelder både privat- og proffmarkedet, sier Halck avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår