- Timingen kunne ikke vært bedre

 
- Timingen kunne ikke vært bedreBildet: Varmepumpene kommer forhåndsfylt med CO2 og er forhåndskonfigurert, basert på kundens ønskede brukssituasjon. De er derfor enkle og raske å installere og starte opp, sier Søgård.
VVS DAGENE 2022: - Vi stiller på VVS dagene med en helt ny væske-vann, reversibel CO2-varmepumpe, sier Joakim Søgård, daglig leder i Tequs AS.

Av Bjørn Laberg

- Timingen for et slikt produkt ikke kunne vært bedre, med tanke på energi- og miljøkrisen verden står oppe i nå, sier Søgård til VVS aktuelt.

VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Tequs varmepumper er av typen Plug & Play. De kan installeres av alle med generell rørleggerekspertise eller erfaring med installasjon av klimaanlegg eller varmepumper.  Varmepumpene kommer forhåndsfylt med CO2 og er forhåndskonfigurert, basert på kundens ønskede brukssituasjon.

- De er derfor enkle og raske å installere og starte opp. CO2-varmepumpene er designet spesielt med tanke på at aktører i VVS-faget skal kunne tilby disse til sine kunder. Derfor kommer vi under VVS dagene primært til å henvende oss til fagfolk og potensielle nye samarbeidspartnere om hvordan vår CO2-varmepumper kan redusere strømforbruket hos deres kunder, sier Søgård.

Tequs varmepumper kan brukes til romoppvarming og -kjøling i tillegg til oppvarming av varmtvann opptil 90°C. Tequs varmepumper leveres som standard med fleksible rør som sørger for sikker og enkel installasjon. Varmepumpene har også et 3-veis ventilsett som muliggjør reversering av varmepumpens kjøling eller oppvarming.

- Vi skal også vise frem vårt nye seleksjonsprogram, som gjør at kunder og partnere enkelt kan hente ut riktig varmepumpe fra vårt sortiment og motta varmepumpen ferdig konfigurert og påfylt. Nå håper vi messedeltakelse setter oss i kontakt med mange dyktige fagfolk som er interessert i å levere miljøvennlige og energieffektive varmepumper til borrettslag, sameier, næringsbygg og lignende, sier Joakim Søgård i Tequs AS avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår