To nye selgere på plass hos INNVA

 
To nye selgere på plass hos INNVABildet: Per Michaelsen (t.v.) og Svein Magne Albertsen
INNVA AS har ansatt Per Michaelsen og Svein Magne Albertsen som distriktsansvarlige. Begge har bakgrunn som rørleggere og har god kompetanse og erfaring innen VA.

Per Michaelsen (55) er utdannet rørlegger og har erfaring fra blant annet PE sveising og deleproduksjon. Han har blant annet vært avdelingsleder i Brødrene Dahl AS i 9 år, med ansvar for etablering av ny avdeling i Narvik. Michaelsen har et stort kontaktnett i Nord Norge og har de siste tre årene arbeidet som distriktssjef for Nordland Troms og Finnmark.

- Da Innva søkte etter medarbeider i nord var valget egentlig enkelt. Jeg kjente enkelte av de som arbeider der fra tidligere og vet hvilke faglig kompetanse de besitter. Hawle er kjent for kvalitet. Det gir en trygghet både for oss som selgere og for sluttbruker. Etter få uker på veien har tilbakemeldingene bare vært positive, forteller Michaelsen.
Michaelsens distrikt vil være deler av Troms og Finnmark.

Svein Magne Albertsen (31) er utdannet rørlegger og har arbeidet flere år som offshore rørlegger for Aibel. De siste årene har han arbeidet som uteselger for Ahlsell AS på Kløfta.
– Jeg ser frem til å jobbe hos INNVA som er en bedrift der kvalitet og service er i fokus fra A-Å. Dette sammen med den brede kunnskapen kollegaene her har med seg, gjør arbeidet veldig spennende. Jeg gleder meg også til å knytte nye kontakter i bransjen, sier Svein Magne Albertsen. Hans distrikt vil være Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland

- Vi er veldig glade for at Michaelsen og Albertsen har startet hos. Med deres kompetanse og nettverk innenfor bransjen, vil INNVA nå ha et godt, sultent og kunnskapsrikt salgsteam som dekker hele landet, sier salgssjef Scott Reinhard.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår