Tom Cooper er ny daglig leder i ebm-papst

 
Tom Cooper er ny daglig leder i ebm-papstBildet: Tom Cooper
Tom Cooper er ansatt som ny daglig leder i ebm-papst, og har fungert i stillingen siden sommeren i år.

Han er utdannet økonom, og har tidligere jobbet for Forsvaret, Coca Cola og Sev. Dahl. Cooper har lang fartstid i ebm-papst og har jobbet i selskapet siden 1987. Han har hatt ansvar for økonomi, noe Cooper vil fortsette med i tillegg til rollen som daglig leder.

Tom Cooper overtar stillingen etter Gorm Benno, som har vært ansatt som daglig leder i ebm-papst siden 1992. Benno har gått over i en ren salgsstilling og skal etter planen gå av med pensjon neste år.

- Det er med tilfredshet jeg nå overlater daglig leder ansvaret til en velposisjonert bedrift til Tom (Cooper) som kjenner bedriften like godt som meg, sier Gorm Benno i en pressemelding.

Ebm-papst AS en del av et verdensledende og globalt selskap innen utvikling, produksjon og salg av energieffektive vifter og EC-motorer. Ebm-papst AS har kontorer i Oslo og Trondheim. I regnskapsåret 2018/19 oppnådde selskapet globalt en omsetning på rundt 2,2 milliarder euro. Over hele verden har ebm-papst rundt 15 000 ansatte på 18 produksjonssteder og i 57 salgskontorer.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår