Tom Cooper er ny daglig leder i ebm-papst

 
Tom Cooper er ny daglig leder i ebm-papstBildet: Tom Cooper
Tom Cooper er ansatt som ny daglig leder i ebm-papst, og har fungert i stillingen siden sommeren i år.

Han er utdannet økonom, og har tidligere jobbet for Forsvaret, Coca Cola og Sev. Dahl. Cooper har lang fartstid i ebm-papst og har jobbet i selskapet siden 1987. Han har hatt ansvar for økonomi, noe Cooper vil fortsette med i tillegg til rollen som daglig leder.

Tom Cooper overtar stillingen etter Gorm Benno, som har vært ansatt som daglig leder i ebm-papst siden 1992. Benno har gått over i en ren salgsstilling og skal etter planen gå av med pensjon neste år.

- Det er med tilfredshet jeg nå overlater daglig leder ansvaret til en velposisjonert bedrift til Tom (Cooper) som kjenner bedriften like godt som meg, sier Gorm Benno i en pressemelding.

Ebm-papst AS en del av et verdensledende og globalt selskap innen utvikling, produksjon og salg av energieffektive vifter og EC-motorer. Ebm-papst AS har kontorer i Oslo og Trondheim. I regnskapsåret 2018/19 oppnådde selskapet globalt en omsetning på rundt 2,2 milliarder euro. Over hele verden har ebm-papst rundt 15 000 ansatte på 18 produksjonssteder og i 57 salgskontorer.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår