Tommel opp for Olve!

 
Tommel opp for Olve!Bildet: Olve Lyngstad Skjerve i sentrum av begivenhetene, flankert av trener Tor-Olav-Haugen (t.v.), mamma og pappa Lyngstad Skjerve, og fagdirektør kulde i VKE, Stig Rath (t.h). Foto: VKE
I konkurranse med noen av verdens beste unge kulde- og varmepumpemontører, gjorde Olve Lyngstad Skjerve fra Trondheim Kulde en flott prestasjon under årets Yrkes VM i Abu Dhabi.

Av Bjørn Laberg

18-åringen fra Inderøy i Nord-Trønderlag havnet til slutt på en svært hederlig 15. plass, med 691 poeng. Dette er kun 9 poeng unna den gjeve «Medallion of excellence», som tilsier at deltakerne har fått en poengsum på 700 eller over.

- Olve har levert et fantastisk mesterskap, hatt fullt trykk gjennom alle fire dager og holdt en ypperlig faglig kvalitet, sier VKE sin fagdirektør kulde, Stig Rath.

- De 20 norske deltakerne fra hele landet har deltatt i 18 ulike fag (to lagkonkurranser). De har kjempet i fire tøffe dager mot rundt 1300 andre deltakere fra hele verden. Dessverre ble det ingen på pallen denne gangen, men vi er likevel godt fornøyde med den norske innsatsen, sier sekretariatsleder i WorldSkills Norge, Elisabeth Lange.

- Det å være med i et verdensmesterskap er en seier i seg selv. Det er et enormt press og svært høyt nivå i et VM, og de norske deltakerne har taklet alt fra opp mot 40 graders varme til innpåslitne publikummere. Vi er kjempestolte av alle deltakerne våre, sier Lange.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår