Toolpack kjøper TE-VE Bilinnredning

 
Toolpack kjøper TE-VE BilinnredningIllustrasjonsbilde
Toolpack AS satser ytterligere i Vestfold,Telemark og Agder.

- Som en del av Toolpack AS strategi og visjon, med Norske yrkesbilinnredninger på det Norske markedet, har Toolpack i dag kjøpt aksjene i firmaet TE-VE Bilinnredning AS, Stathelle. Dette for å øke vår fleksibilitet og styrke regionalt og sikre leveranse-dyktighet og servicegrad i regionen Vestfold, Telemark og Agder, skriver Toolpack i en pressemelding.

- TE-VE Bilinnredning AS vil drives videre under prinsippet «Business as Usual» og vil få større kraft til å serve sine kunder. Einar Engelstad og hans team på TE-VE Bilinnredning AS vil fortsette med sin eminente service og kunnskap og serve sine kunder nå med Toolpack innredninger. Toolpack AS er stolte av å kunne få ta del av denne regionens godt opparbeidede kunder og markedsmuligheter med Einar og hans team, heter det i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår