Topper toppmodellen?

 
Topper toppmodellen?Bildet: Nordic Prestige Plus
LG lanserer nå en ny serie varmepumper med Nordic Prestige Plus, oppfølgeren til toppmodellen Nordic Prestige, som den absolutte toppmodellen.

Nordic Prestige ble lansert i 2012. Da SP (Technical Research) på vegne av Energy Agency testet den i 2013, oppnådde Nordic Prestige det beste testresultatet noensinne. I testen kom det frem at Nordic Prestige ga best kostnadsbesparelser over hele landet, i tillegg til best effekt når det er på det kaldeste, skriver LG i en pressemelding.

Nå kommer Nordic Prestige Plus med en oppgradert versjon med enda bedre effektivitet og støtte for WiFi-styring. Libero Plus lanseres også med en ny versjon av Nordic ArtCool i mellom-segmentet.

– ­Vi er svært stolte av Nordic Prestige-serien som i fjor oppnådde det beste resultatet noensinne i SPs tester, sier Stefan Lögdberg, nordisk salg- og teknisk sjef for varmepumper i LG. Nå lanserer vi oppfølgeren som er enda bedre enn fjorårets testvinner på alle punkter samtidig som vi har oppdatert produktet for WiFi, slik at brukerne kan styre den via sin mobiltelefon, selv utenfor hjemmet.

SCOP på 5,2 og energiklasse A +++
SCOP er en faktor som viser hvor mye en varmepumpe kan spare i løpet av et år. Prestige Plus sin verdi på 5,2 er en økning fra forrige modell med 0,6 og samtidig blant de høyeste i klassen. SCOP er også viktig for energiklassifisering, som for Nordic Prestige Plus er høyest mulig, det vil si A + + +

Spesielt utviklet for det nordiske markedet
Med WiFi-tilkobling på varmepumpen, kan du enkelt styre den med smarttelefonen uansett hvor du er. Du kan om ønskelig  kontrollere flere tilkoblede varmepumper fra samme telefon. Med den kostnadsfrie smarttelefon-appen kan du kontrollere luftstrømmen, luftstrømningsretning og timing i løpet av samme dag.

I motsetning til mange andre produsenter, utvikler LG varmepumper spesielt tilpasset det nordiske klimaet i stedet for å tilpasse eksisterende modeller. Dette gjør at LGs modeller fungerer bedre og mer effektivt i forhold til konkurrerende løsninger. Det betyr også at enhetene er utstyrt med en rekke funksjoner, blant annet:

• Twin Rotary- kompressor gir en mer stillegående utendørsenhet med økt effektivitet.

• Ekstra isolert utendørsenhet øker effekten og reduserer støynivået.

• Silikonisolert kretskort som beskytter elektronikken mot fuktighet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår