Toppmøte på Fornebu

 
Toppmøte på FornebuForedragsholdere på årets program: Øverst fra venstre: Jan Myhre - prosjektdirektør for Digibygg i Statsbygg, Stefan Hyttfors, Jon Valen-Sendstad - konsernsjef i GK Gruppen AS. Nederst fra venstre: Rune Flengsrud, Administrerende direktør i Ahlsell Norge, Per Ivar Søfteland – direktør iGPA Flowsystem AS, Roar Smelhus - direktør marked og forretningsutvikling i Hjellnes Consult.
24.-25. oktober samler NRF, VVP og VVS-foreningen topplederne i vvs-bransjen for å diskutere fremtiden. – Står vi stille, har vi tapt, sier arrangørene.

Toppledersamlingen VA/VVS Møteplass fokuserer i år ikke på VVS eller VA, men på bransjens fremtid. Digitaliseringen og det grønne skiftet er ikke bare ord, men en reell endring hvor utviklingen går stadig raskere og på andre arenaer enn tidligere. Hvor står va- og vvs bransjen? Leder vi utviklingen eller henger vi bare med spør arrangøren?

– Dette er en arena hvor vi samles, prater og utforsker de mulighetene som ligger foran oss. Digitalisering og det grønne skiftet griper inn i alle bransjer, i alle sektorer. I vår bransje ser vi nå bransjeglidninger og endringer. Godt samspill mellom leddene er viktigere enn noen gang. Derfor fokuserer fagprogrammet på hele verdikjeden med dyktige foredragsholdere fra byggherre, entreprenør, rådgiver, grossist og produsent, forteller arrangørene i en pressemelding.

Toppledersamlingen er for inviterte medlemmer fra VA og VVS produsentene VVP, Norske Rørgrossisters Forening – NRF og VVS-foreningen. Rørentreprenørene Norge trakk seg som medarrangør tidligere i år.
– For oss var det helt naturlig å takke ja da vi ble forespurt. Arenaen er viktig for å samle toppledere på tvers av vvs-bransjen, sier daglig leder i VVS-Foreningen, Thor-Jostein Egeland.

Før konferansen åpner tilbyr VVS-Foreningen en innføring i endringene i Byggteknisk forskrift (TEK17) og hvilke konsekvenser som i hovedsak berører vvs-bransjen. Foreningen har hatt flere hundre innom på dette seminaret over hele landet og denne versjonen av det er tilpasset for ledere.

Tid: 24. oktober
Sted: Expo Fornebu
Les mer: www.vavvsplass.com
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår