Toril Marie Ås blir ny CFO i GK Gruppen

 
Toril Marie Ås blir ny CFO i GK GruppenBildet: Toril Marie Ås er ny konserndirektør finans & IT i GK Gruppen. (Foto: GK)
Toril Marie Ås blir ny konserndirektør Finans & IT (CFO) i GK Gruppen, med totalansvaret for GK Gruppens økonomi- og finansstyring i Skandinavia.

Hun tiltrer stillingen 8. juni 2020.

Ås er utdannet siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø og har i tillegg en Master of Science in Management fra London Business School. Hun har lang og variert erfaring fra ulike lederstillinger innen økonomi- og finansområdet og går til GK fra stillingen som CFO i Navamedic ASA.

Hun har i tillegg blant annet vært CFO for Telenors media- og innholdsdivisjon, Telenor Media Invest, samt direktør for forretningsområdet «Corporate Functions and Group Activities» i Telenor.

– Torils brede erfaring fra børsnoterte selskaper og spisskompetanse innen finans og forretningsutvikling vil bidra til å løfte oss som selskap. Toril er en kunnskapsrik, modig og ambisiøs leder med solid internasjonal erfaring, sier konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen, i en pressemelding.

Toril Marie Ås får strategisk og operativt ansvar for GK Gruppens økonomi- og finansstyring på tvers av land og vil i tett samarbeid med konsernsjefen, landssjefer og øvrige stabsfunksjoner være en viktig rådgiver og støttespiller for å realisere GK Gruppens nye konsernstrategi.

– GK Gruppen er en høykompetent bedrift med fremtidsrettede og gode klimatekniske løsninger som vil være viktige og riktige for samfunnet i lang tid fremover. Sammen med dyktige kollegaer ser jeg frem til å skape en profesjonell skandinavisk finansfunksjon og jeg gleder meg stort til å være en del av laget i et spennende konsern som både vil utvikle seg og ta ansvarlige valg fremover, sier Toril Ås.

Ås vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Hun tiltrer stillingen 8. juni 2020 og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår