Trives du i en hektisk og praktisk hverdag?

 
Trives du i en hektisk og praktisk hverdag?
Søknadsfrist: 21.04.2022
Sted: Bergen
Tittel: Servicetekniker

 

Å være servicetekniker i Hansa Borg Bryggerier utelivsavdeling er en svært viktig rolle som skal bidra til å sikre at våre produkter fungerer optimalt hos våre kunder.  Stillingen er en selvstendig stilling som er både spennende, variert og utfordrende.
 

Liker du å gjøre mennesker rundt deg gode og har lederambisjoner? Vår arbeidende teamleder i Vest har vært ansatt hos oss siden 1973 og nærmer seg pensjonsalder. Denne stillingen kan gi mulighet for opprykk til teamleder ved gode resultater.  Du vil da få muligheten til å kunne utvikle deg selv og dine kollegaer, få flere arbeidsoppgaver, samt personalansvar og vil da inngå i ledergruppe med andre teamledere og nasjonal teknisk leder.
 

Som servicetekniker hos oss vil du være en av våre viktigste samarbeidspartnere for våre utelivskunder. Du vil få jobbe med våre anerkjente nasjonale og internasjonale merkevarer, og vil være en del av et engasjert, dedikert og ambisiøst team som er stolte over jobben vi gjør og som har et sterkt fokus på å jobbe sammen mot våre felles mål. Hos oss blir du en del av et inspirerende miljø, både faglig og sosialt. Høres dette spennende ut? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!
 

Hva vil vi at du skal gjøre hos oss?

Som servicetekniker hos oss vil du ha ansvar for en egen portefølje av restaurant- og utelivskunder hvor du har direkte kontakt og planlegger service på øl-tekniske anlegg hos nye og eksisterende kunder. Du vil gjennomføre utvidelser, montering og ombygginger av øl- og vinanlegg hos våre kunder, samt reparasjoner og vedlikehold av teknisk utstyr.  Vi gjennomfører også store festivaler for våre samarbeidspartnere.                                                  Du vil delta i avdelingens vaktordning og foreta utrykning ved behov og etter interne instrukser.

Våre serviceteknikere er en viktig del av vårt kommersielle team innen uteliv og Salgsavdelingens forlengede arm hos våre kunder. Oppfølging av kunder og all annen rapportering skjer til teknisk teamleder for området.
 

For å lykkes i rollen ser vi gjerne at du har

  • Erfaring og kjennskap til Øl-teknisk utstyr er ønskelig
  • Gjerne erfaring med mekanisk/ teknisk arbeid
  • Gjerne kjennskap til kjøleteknikk, elektro og automasjon eller rørlegging
  • Monteringserfaring og god teknisk forståelse
  • Mulighet for sikkerhetsklarering da noen av våre kunder krever dette
  • Du må beherske norsk muntlig og skriftlig
  • Det er ønskelig om du behersker noe engelsk muntlig
  • Førerkort Klasse B er et krav
  • Generell god kunnskap om Office pakken i daglig jobb

Hvem er du?

Vi trenger deg som er ansvarsbevisst, selvgående og har stor arbeidskapasitet, alltid med ønske om på yte det lille ekstra. Du er serviceinnstilt og har evne til å raskt sette seg inn i kundenes problemstillinger og finne gode løsninger. Du er strukturert og evner å prioritere, og har samtidig en kremmerånd. Du er ikke redd for å ta initiativ og tar ansvar. Du er selvgående, men samtidig en god lagspiller gjennom ditt engasjement. Positiv, nysgjerrig og fleksibel er ord mange vil bruke for å beskrive deg. En god relasjonsbygger. Du elsker å utvikle deg og oppsøker og tilegner deg kontinuerlig ny og nødvendig kunnskap innen ditt fagfelt.
 

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Vi har som visjon å være landets mest berømte leverandør av gledenytelse og smak. Verden er i endring, det er vi også. Hverdagen hos oss er preget av action, humor og glede, og en dedikasjon til faget vårt. Og ikke minst stolthet over å få til noe stort sammen! Kan du identifisere deg våre verdier; MerkevarerMenneskerMoro og Miljø? Vil du være stolt av å jobbe i et selskap med mye historie og stolte tradisjoner? Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon? Vi i Hansa Borg Bryggerier ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.
 

Vi har fokus på likestilling og mangfold og har som ambisjon å øke antall kvinner innenfor våre tekniske avdelinger. Vårt serviceteknikerapparat er en del av vårt kommersielle team innen uteliv og samarbeider tett med vårt Salgssenter og vårt utegående salgsteam. Vi har en egenutviklet salgs- og bestillingsportal for uteliv (www.hansaborghandel.no), og vi har som mål å bidra med utvikling og innovasjon med et bærekraftig fokus også innenfor øl- og tappeanlegg og hvordan vi drifter disse.
 

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Stillingen rapporterer til Teknisk leder for Uteliv Service, og du vil bli en del av et team som dekker store deler av Bergen og Omegn. Arbeidstid er 37,5 timer pr uke og stillingen inngår i avdelingens vaktordning. Vi tilbyr allsidige arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Og ikke minst er vi opptatt av at du skal få mulighet til å utvikle deg, både faglig og personlig. Stillingen vil innebære noe arbeid på kveld, og deltagelse på enkelte arrangementer på kveldstid og / eller helg vil forekomme.
 

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, firmabilordning, ansattgoder som bedriftshytter mv.

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med Nasjonal Teknisk Leder Rune Andre Nordgård på telefon 41 33 56 53. Send din CV og søknad til oss så snart som mulig via vår annonse på finn.no.

Vi er opptatt av mangfold og ønsker flere damer på laget. Vi oppfordrer derfor kvinner til å søke!

Om arbeidsgiveren

Hansa Borg Bryggerier er Norges nest største bryggeri- og drikkevareaktør. Vi har bryggerier i Bergen, Kristiansand og Sarpsborg samt tappeanlegg for Olden naturlig mineralvann i Stryn. Vi eier også Nøgne Ø, det kompromissløse bryggeri i Grimstad og Vinestor - en av Norges ledende Vinimportører. Totalt er vi om lag 300 medarbeidere.

Hansa, Borg, CB, Grevens Cider og Olden er selskapets viktigste egeneide merkevarer. I tillegg har vi lisens på produksjon og markedsføring av Heineken og Clausthaler.

Årsaken til vår suksess er entusiastiske medarbeidere og godt håndverk - vi er stolte av våre sterke merkevarer!

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår