Tror på fremtiden

 
Tror på fremtidenBesøket avbildet foran en av TROX Auranors mange automatiserte produksjonsceller. Fra venstre: Randi Eek Thorsen, Lars Erik Flatø, Rigmor Aasrud og Peter Sønderskov. (Foto: TROX Auranor).
TROX Auranor fikk besøk fra stortingsrepresentant Rigmor Aasrud samt Randi Eek Thorsen og Lars Erik Flatø, begge fra Gran Arbeiderparti. 

Tirsdag 15. august ønsket TROX Auranor velkommen til ovennevnte. Rigmor Aasrud har vært på bedriften tidligere, mens Randi Eek Thorsen og Lars Erik Flatø var der for første gang. De ble imponert av hva de fikk se, og Rigmor Aasrud uttalte at det hadde vært en rivende utvikling siden sist. Adm. Dir. Peter Sønderskov innledet besøket med å gjennomføre en omvisning i fabrikk og luftteknisk laboratorium. Videre ble de informert nærmere om bedriften og den positive utviklingen som har vært de siste årene.

I tillegg ble muligheter og utfordringer belyst. «Vi har tro på fremtiden, og ser at vi stadig vinner markedsandeler til tross for et stagnert marked. Vi har mye på gang her i bedriften, og lanserer stadig nye og spennende produkter. I tillegg satser vi hardt på eksport, og store deler av omsetningsøkningen i 2016 og 2017 kommer nettopp fra denne delen av forretningen», sier Sønderskov. «Vi har stor fokus på kostnadsreduksjoner, og vi har behov for hjelp vedrørende infrastruktur som vei, vann, avløp og brannvann. Vi setter stor pris på at politikere setter av tid til å besøke oss og lytte til hva som er viktige forutsetninger for at vi skal vokse og fortsatt være en god og solid norsk arbeidsplass for våre 160 ansatte» sier de i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår