TROX Auranor annonserer ny samarbeidspartner for Østlandet

 
TROX Auranor annonserer ny samarbeidspartner for Østlandet
TROX Auranor Norge AS og Roald & Sønn AS har inngått en samarbeidsavtale mht. lagerhold av produkter fra TROX Auranor på Østlandet.

Denne samarbeidsavtalen vil bidra til økt tilgjengelighet og fleksibilitet med tanke på distribusjon av lagerførte produkter til Oslo og Østlandsregionen.

Roald & Sønn AS er en veletablert grossist mot blikkenslagermarkedet, med fokus på tradisjonelle produkter til dette markedet. Dette innebærer at lagerhold, vareflyt og vareleveringer til byggeplasser er godt etablert.

Kanaler og deler har alltid vært en del av porteføljen, men med TROX Auranor sine produkter tar Roald & Sønn et nytt steg inn i ventilasjonsbransjen.

Dette samarbeidet vil medføre daglig levering av produkter fra TROX Auranor til Oslo, samt levering til Østfold, Drammen/Kongsberg og Kløfta/Gardermoen 2-3 ganger i uken. Ved bestilling før kl. 14:00 vil leveransen være på bil neste dag.

Roald & Sønn har i tillegg samarbeid med lokal blikkenslager mht. produksjon av firkantkanaler.

Vi ser fram til et godt samarbeid!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår