Trox Auranor bygger ny fabrikk

 
Trox Auranor bygger ny fabrikkIllustrasjon av hvordan det kan komme til å se ut når TROX Auranor flytter produksjonen
Mandag 1. april fylte TROX Auranor 45 år, og som fødselsdagspresang fikk bedriften sitt største ønske oppfylt; nemlig ny fabrikk

- Vi har jobbet med planene om ny fabrikk et par år nå, og mandag fikk vi klarsignal fra moderselskapet. Med dette kommer vi til å befeste oss som markedslederen i Norge, samt at vi kan satse større i Sverige, Danmark og øvrige land vi eksporterer til. Det blir en stor utvidelse hvor vi øker til mer enn 11 000 m2 totalt, sier adm. dir. Peter Sønderskov i en pressemelding.

- Vi blir på Hadeland, bare litt nærmere Oslo. Vi har ikke tvilt ett sekund på at vi skulle bli her. Vi ønsker å beholde kompetansen og det verdisett som har gjort oss så sterke som vi er, og har ikke vurdert å hoppe på trenden med å flytte ut av Norge. Byggeprosjektet vil gjennomføres i 2020, og forhåpentligvis flytter vi inn i nye lokaler om ca. 1,5 år, sier Sønderskov.

I dag foregår produksjonen over tre plan, med kontorer og kundesenter som tilliggende bygninger. Med ny fabrikk kan bedriften få all produksjon på ett plan, samt at øvrig layout kan optimaliseres.

- Det er dessuten vårt ønske å bli den mest innovative innen miljøvennlig produksjon og automatisering av prosesser vi benytter i vår produksjon. Industri 4.0 er framtiden og det overordnede målet med den nye fabrikken er å øke vår kapasitet og samtidig bli enda mer konkurransedyktige.

- Vi skal også finne plass til et nytt kompetanse- og kundesenter som skal få navnet TROX Academy. Her legger vi til rette for forskning, demonstrasjoner av produkter, presentasjoner og kursvirksomhet, samt en fyldig utstilling. Vi går nå en krevende tid i møte hvor både produksjons- og salgsaktiviteten skal være høy samtidig som detaljene i ny fabrikk skal på plass.

- VI tror likevel at våre kunder og samarbeidspartnere vil støtte oss i vårt prosjekt, og se frem til å besøke oss når ny fabrikk er ferdig, sier Sønderskov avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår