TROX Auranor ruller ut på veien

 
TROX Auranor ruller ut på veienUnder Roadshowet er det lagt inn hele 34 stopp og 43 utstillingsdager i Norge, Sverige og Danmark.
Den 16. april ruller en fullastet messetrailer ut fra TROX Auranors hovedkontor i Brandbu, og første stopp på det Skandinaviske Roadshowet er i Fredrikstad

- Tanken om å gjøre noe helt annet har vært der ganske lenge. Vi ser at oppslutningen på ulike messer er svært variabel, så dermed har Roadshowet blitt en realitet. Traileren gir oss muligheten til å invitere kundene til å besøke oss der de er, og som alltid er det bred kompetanse og høykvalitetsprodukter som er i fokus sier markedskoordinator Birgitt Stene i en pressemelding.

Under Roadshowet er det lagt inn hele 34 stopp og 43 utstillingsdager i Norge, Sverige og Danmark. Traileren kjører fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord, før den vender nesen mot Sverige og til slutt Danmark hvor turen ender den siste uken i juni.

- Vi har med oss alt fra tradisjonelle tilluftsventiler til høyteknologiske løsninger for behovsstyrt ventilasjon og labventilasjon, for å nevne noe, forteller Birgitt.  Flere spennende produktnyheter blir dessuten lansert under Roadshowet, så det er absolutt verdt et besøk. Planleggingen av turneen har vært en tidkrevende, men spennende og morsom prosess forteller Stene.

- Vi må si oss både stolte og fornøyde med hva vi har klart å få til, takket være dedikerte ansatte her på TROX Auranor. Vi er også så heldige å ha med oss noen flotte sponsorer på prosjektet som vi ønsker å takke for sitt bidrag.

- Vi håper alle bransjekollegaer vil ta seg tid til å besøke dem for se hva som kan tilbys av løsninger og produkter når traileren kommer til deres distrikt. Hvilke steder TROX besøker, hvor traileren er parkert og når den er åpen, finner man på vår TROX sin hjemmeside og på sosiale medier, sier hun avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle