Trygg fagblad-distribusjon

 
Trygg fagblad-distribusjonIllustrasjonsbilde: Getty Images
I disse korona-tider er det greit å vite hvilke grep Fagpressens leverandører til Fagpressen trykk og distribusjon (FTD) har iverksatt.

Distributøren Helthjem har fått flere spørsmål om det er trygt å ta på og lese bladene som blir distribuert til dørmatten eller i postkassen.

I et skriv sier Helthjem blant annet at budene leverer avis og blader på natten og at det ikke er noen fysisk kontakt mellom dem og kundene. Blader og aviser kommer i utgangspunktet plastpakket fra trykkeri og ferdiggjører og blir håndtert av budene med hansker på.

• 07 Media melder på sin nettside at de har iverksatt omfattende hygienetiltak og at de gjør alt for å minimere risiko for smitte.

• Ålgård Offset har sendt informasjon til alle kundene sine og skriver at de har iverksatt omfattende hygienetiltak.

• Akershus Reklame Team sier at de hos seg har innført omfattende hygienetiltak med håndvask, bruk av desinfeksjonsmiddel og daglig vask av maskiner, lokaler og kontorer.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår