Trygg Kurs kjøper kursvirksomhet

 
Trygg Kurs kjøper kursvirksomhetBildet: Vidar Wold vil nå ha en rådgivende funksjon hos Trygg Kurs AS. Foto: Rune Midtskogen
Vidar Wold (bildet) trapper ned, og har gitt stafettpinnen videre til Trygg Kurs AS, som nå overtar og viderefører kursvirksomhet innen våtromsfaget.

- Vidar Wold, daglig leder i VW Consult, har besluttet å trappe litt ned, men det er gledelig at han vil ha en rådgivende funksjon hos Trygg Kurs. Vi er veldig glade for at vi kan nyttiggjøre hans faglige ekspertise i Trygg Kurs også i tiden fremover, sier Trond Bjelland, daglig leder i Trygg Kurs, i en pressemelding.

- Kundene til VW Consult, som blir med videre hos Trygg Kurs, vil, i tillegg til kurs i Byggebransjens Våtromsnorm også få tilgang til et bredere, mer fleksibelt og fremtidsrettet kurstilbud. De vil møte en kursleverandør med gode systemer som sikrer profesjonell gjennomføring, og som også ligger langt fremme teknologisk, blant annet med utstrakt bruk av digital undervisning, sier Bjelland videre.

- Trygg Kurs setter pris på tilliten som VW Consult har vist oss, og ser frem til å bygge videre på det renomè som de har bygd opp de siste 20 årene, tuftet på faglig dyktighet og kvalitet. VW Consult sine tidligere kunder vil kunne se frem til en enklere hverdag fordi de kan forholde seg til èn totalleverandør av undervisning og rådgivning. Dette i arbeidsdager preget av faglige utfordringer, myndighetskrav og standarder, understreker Bjelland avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår