Ukens Prosjekt: Arena Ulstein

 
Ukens Prosjekt: Arena Ulstein
VVS aktuelt lanserer hver uke på våre nettsider et nytt spennende prosjekt hentet ut fra vår prosjektdatabase Byggfakta Live. Denne ukens prosjekt til en verdi av ca 250 mill. Kr og et areal på 7400m2 er nybygg av idrettshall og svømmehall i Ulstein.

Anlegget plasseres sentralt i Ulsteinvik sentrum og blir en viktig del av bybildet. Biblioteket med «Trivelsestorget» gir et viktig bidrag til «Trivselsgata» som er et viktig bybildegrep som går gjennom bysentrum. Anlegget gir sammenhengende romforløp fra «Trivselsgata» gjennom anlegget ved at svømmehallen og Idrettshallen framstår som separate bygningsvolumer i 3. etasje og tillater uterommet å danne en sammenheng videre opp mot grøntstrukturer og skoler ovenfor anlegget. Utvendig fasadematerialer er foreslått i Corten for å gi sammenheng til innslag av Corten, brukt i «Trivselsgata» og skipsindustrien i byen.


Byggestart: januar 2015. Ferdigstillelse: februar 2017


Nybygg: svømmehall, idrettsbygg/gymsal, bibliotek, forretninger/senter, riving og diverse anleggsarbeider.


Tiltakshaver: Ulstein Eigedomsselskap Kf
Prosjekteringsleder: Arkitektkontoret Nils Tveit AS
Arkitekt: Lund & Slaatto Arkitekter AS
Landskapsarkitekt: Bjørbekk & Lindheim AS
Rådgivende ingeniører: Multiconsult AS, Rambøll Norge AS, Dr Techn Olav Olsen AS, ECT AS, Sweco Norge AS, Moe Rådgivende Ingeniører AS.


Det innhentes anbud på generalentreprenør, elektroinstallatør og ventilasjonsinstallatør. Anbudsfrist på rørlegger er mandag 1. september 2014.


Kilder: byggfaktadocu.no og nilstveit.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår