Ukens Prosjekt: Arendal politistasjon

 
Ukens Prosjekt: Arendal politistasjon
VVS aktuelt lanserer hver uke på våre nettsider et nytt spennende prosjekt hentet ut fra vår prosjektdatabase Byggfakta Live. Denne ukens prosjekt til en verdi av ca 100 mill. Kr og et areal på 5700m2 er ny politistasjon i Arendal.

Statsbygg bygger passivhus i samarbeid med BRG Entreprenører, Filter Arkitekter AS og Caverion Norge AS.


Politiet får nye og tidsriktige lokaler som er skreddersydd for deres behov. Bygget vil inneholde blant annet publikumsekspedisjon, arrestavdeling, skytebane, treningsrom, møterom, kontorer og garderober. Det blir også etablert parkering for politiets tjenestebiler og for publikum.

Ved politihuset i Arendal vil det legges opp til en mest mulig miljøvennlig hverdag på flere måter.  I tillegg til å reise et miljøvennlig bygg, legges det også vekt på å redusere bilbruken mest mulig, blant annet ved å etablere tilstrekkelig med sykkelparkeringsplasser for de ansatte.


Noe av det viktigste for Statsbygg i ethvert samarbeid er at arbeiderne skal være trygge på arbeidsplassen sin. Derfor fokuseres det på sikkerhet, helse og arbeidsmiljø.


Byggestart: september 2014
Ferdigstillelse: mars 2016

Tiltakshaver: Statsbygg

Totalentreprenør: BRG Entreprenør AS
Arkitekt:  Filter Arkitekter AS


Caverion Norge AS leverer prinkelentreprenør, elektroinstallatør, ventilasjoninstallatør, styrings og overvåknings installatør og rørlegger.

Kilder: byggfaktadocu.no, filterarkitekter.no og statsbygg.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår