Ulefos avslutter avdeling for lekkasjekontroll

 
Ulefos avslutter avdeling for lekkasjekontroll
Ulefos avslutter per 1. mai 2016 avdelingen for lekkasjekontroll, og avslutter i den forbindelse også alt salg av produkter fra Halma Water Management.

Agenturet for Halma Water Management i Norge overtas av Vretmaskin AB, representert ved Pipetek AS v/ Kim Gaarder, skriver Ulefos i en pressemelding.

Til tross for at avdelingen for lekkasjekontroll avvikles, fortsetter Ulefos som før å satse sterkt på VAteknikk, gategods og rørinspeksjon, foruten bygg & anlegg og utemiljø.

- Vi er en bedrift med et bredt produktspekter. VA-markedet er vårt hovedsegment, som vi holder sterkest fokus på. Lekkasjekontroll er et spennende og viktig fagområde, men etter nøye vurdering har vi kommet frem til at lekkasjekontroll ikke er definert som et strategisk produktområde for Ulefos i fremtiden, sier administrerende direktør i Ulefos, Bjørn Arve Sømhovd.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår