Unidrain har blitt VVP medlem.

 
Unidrain har blitt VVP medlem.”For oss var det en selvfølge å melde oss inn. Som grossistleverandør gjelder det å stå samlet” sier Ståle Johannessen til VVS aktuelt på telefon fra Sola.
1. JANUAR 2015 ble selskapet UNIDRAIN AS opprettet i Norge og noe av de første de gjør er å melde firmaet inn i VVP.


Parallelt med at Unidrain A/S sitt marked i Norge har endret seg og bransjen nå blant annet stiller krav om et bredere produktsortiment, har den danske virksomheten utvidet sitt produktprogram fra kun å omfatte gulvavløp til også å omfatte dusjvegger av glass. I den forbindelse etablerer Unidrain A/S en egen organisasjon i Norge, som er innrettet på å imøtekomme markedets endrede betingelser og implementere de nyeste løsningene.

Fra årsskiftet ble derfor det norske selskapet Unidrain AS etablert, med hovedkontor i Ski, like utenfor Oslo. Målet er å styrke varemerket, intensivere fokuset på et modent marked, og dermed bevare posisjonen som markedsledende leverandør av innovative og komplette løsninger til badeværelset.

Unidrain A/S selger og markedsfører gulvavløp- og dusjveggløsninger på det norske markedet. Jan Gøransson er Administrerende Direktør og med seg på laget har han Markedssjef Ståle Johannesen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår