Unopax fordelerskap besto utvidet SINTEF-test

 
Unopax fordelerskap besto utvidet SINTEF-testBildet: Ronny Holm, daglig leder i Unopax AS, viser baderomskabin med skapet Unopax Maxi Split.
I en ny SINTEF-test er Unopax sitt fordelerskap, Maxi Split, godkjent med rørsystemene fra seks anerkjente produsenter; LK Systems, Høiax, TECE, Roth, Sanipex og Uponor.

– Markedet etterspør og forventer mer effektive måter å bygge og renovere på. Vårt fordelerskap forenkler VVS-installasjonen betydelig både for utbyggere og rørleggere, sier Ronny Holm, daglig leder i Unopax AS, i en pressemelding.

Fordelerskapet samler rørene til tappevann og varmesystem, samt toalettsisterne.

- At SINTEF nå har testet skapet med hele 6 anerkjente rørsystemer, gir ekstra fleksibilitet og ikke minst trygghet. De 6 rørsystemene er LK Systems, Høiax, TECE, Roth, Sanipex og Uponor, sier Holm. 

Fordelerskapet vil inngå i de øvrige, godkjente rørsystemene.  Skapet er vanntett og godkjent for å stå i våtsone, og kan brukes både i nybygg og renovasjonsprosjekter, i leilighetskomplekser, eneboliger og hytter. 

– Det var ikke et eget krav til SINTEF-godkjenning, men at vi måtte følge TEK17, som alle andre. For å trygge kundene våre, valgte vi likevel å få testet skapet hos SINTEF, forteller Ronny Holm. 

- SINTEF ønsker å forenkle VVS-installasjonene ved å unngå feil på grunn av misforståelser når rørsystemer blandes. Det ligger store gevinster i å standardisere VVS-installasjonene, det gir enklere prosjektering, mer effektive byggeprosesser og færre feil. Særlig utbyggere og entreprenører er interesserte i skapet

vårt, fordi det er en smart måte å løse VVS-installasjonen på, sier Holm avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår