Uponor i 100 på VVS-dagene

 
Uponor i 100 på VVS-dageneBildet: Fin samling på Uponors stand, med gründer Tor Brønn mellom salgs- og markedssjef Kristian Langebeck og adm. dir. Petter Vang.
Det var ikke bare VVS-dagene som kunne notere seg for rekord, Uponor feiret braksuksess på sin jubileumsstand. Det står respekt av både besøksrekorden og Uponors første 100 år.

- Vi presenterte bredden av våre produkter og fikk god uttelling, forteller salgs- og markedssjef Kristian Langebeck i en pressemelding.

God oppmerksomhet
Uponor var godt representert og  opplevde en vellykket messe, hvor man fikk presentert både bredden og den faglige styrken på en skikkelig måte. Det ble vist nyheter innen gulvvarme, prefabrikerte fordelerskap og Unipipe. 
I tillegg vakte det nye modulære PPM-systemet for tappevann stor interesse. Administrerende direktør, Petter Vang er godt fornøyd med oppmerksomheten under VVS-dagene.

PEX’ens far
Grunder Tor Brønn kom innom og kastet glans over Uponors stand. Han er av mange regnet som som PEX’ens far, og startet Wirsbo Norge i 1990 og har jobbet tett med både bransjeorganisasjoner og forsikringsselskap for å ta Rør-I-Rør-systemet til dagens standarder i Norge.

Premie til Rogaland
Uponor arrangerte også en konkurranse hvor premien var en flott Milwaukee-pakke. Utstillingsansvarlig Hanne Zakariassen melder om stor interesse og god deltagelse. Vinneren av den flotte premien ble Ari Frode Brynjelsen hos Vedavågen Rør AS i Rogaland.

Bildet: Sinnasnekkern – Otto Robsahm og Uponors adm. dir. Petter Vang i Uponor fant tonen under VVS Dagene 2018. Uponor har levert både tappevann og varmesystemer til prosjekter i den populære tv-serien.

Bildet: Uponor satset stort på VVS-dagene og fikk full uttelling. 

Om Uponor:

Uponor er et børsnotert selskap med hovedkontor i Vantaa, Finland, som har eksistert i 100 år. Uponor har 3.900 ansatte i 30 land, hovedsakelig i Europa og Nord-Amerika. I 2016 hadde Uponor en nettoomsetning på 10,7 milliarder kroner. Uponor VVS Norge har omlag 40 ansatte og omsetter for vel 200 millioner kroner. Uponor er en ledende global leverandør av tappevannsystemer og løsninger, energieffektive varmesystemer og kjøling samt pålitelig infrastruktur. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår