Uponor med flere store lanseringer under VVS-dagene

 
Uponor med flere store lanseringer under VVS-dagene- Dette er det beste produktlanseringsåret på lenge, og vi gleder oss veldig til VVS Dagene! forteller administrerende direktør Petter Vang og salgssjef Kristian Langebeck hos Uponor. ( Foto: Uponor).
Uponor legger opp til store lanseringer under VVS Dagene på Norges Varemesse, Lillestrøm fra 17. –Flere av produktene er utviklet i samarbeid med norske rørleggere.
- Dette er det beste produktlanseringsåret på lenge, avslører administrerende direktør Petter Vang og salgssjef Kristian Langebeck, i en pressemelding.
Det vil lanseres produktnyheter som gulvvarmeløsninger, prefabrikerte fordelerskap og Unipipe.  I tillegg kommer det nye modulære PPM-systemet for tappevann for full fart. Uponor har utviklet et fordelersystem i samarbeid med norske rørleggere med avtakbare avstikk og adaptere for alle aktuelle typer rør og dimensjoner.
 
Med stolthet og glede
- Vi er stolte over å ha utviklet dette i samarbeid med norske rørleggere. Resultatet av dette vil føre til 10 – 15 prosent kortere monteringstid for rørleggeren sammenlignet med gammelmåten. Prisen vil ligge noe under tilsvarende i messing. Systemet er fleksibelt, rimeligere enn messing og med svært enkel montering, forteller Langebeck. Summen av dette gir en helt ny kostnadseffektivitet som kommer rørleggeren og hans kunder til gode.
 
Dette er bare ett eksempel på mange nyheter som rulles ut under VVS Dagene.
 
Fakta:
Uponor er et børsnotert selskap med hovedkontor i Vantaa, Finland, som har eksistert i 100 år. Uponor har 3.900 ansatte i 30 land, hovedsakelig i Europa og Nord-Amerika. I 2016 hadde Uponor en nettoomsetning på 10,7 milliarder kroner. Uponor VVS Norge har omlag 40 ansatte og omsetter for vel 200 millioner kroner og har en helt særegen, sterk posisjon i markedet. Uponor er en ledende global leverandør av tappevannsystemer og løsninger, energieffektive varmesystemer og kjøling samt pålitelig infrastruktur. Uponors produkter og tjenester selges til kunder i over 100 land. Løsninger for tappevann og energieffektiv varme og kjøling står i fokus.
 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår