Uponor tar markedsandeler

 
Uponor tar markedsandelerInnmaten i hvert R2i fordelerskap er skreddersydd etter kundens spesifikasjoner. Uponors løsninger har som alltid en sentral plass i R2i fordeleskapene.
Hittil i år har Uponor AS i Vestby levert mer enn 1.000 R2i – ready to install – fordelerskap. Hver enhet er resultatet av kundens spesifikasjoner og behov og leveres direkte til byggeplassen klar for installasjon. Selskapet mener den gode dialogen med markedet er hovedårsaken til den positive utviklingen.

- Det kommer stadig inn nye prosjekter og oppfølgingsprosjekter. Vi kan stadig ønske nye kunder velkommen. Konkurransen er stor i markedet, og det er gledelig å se at vi kan hevde oss. Dette er kanskje på grunn at vi lytter til og lærer av våre kunder, forteller R2i-spesialist Rune Hansen hos Uponor AS.

Forenkler arbeidsdagen
Han har selv mange år som rørlegger bak seg, og mener dialogen direkte med brukergruppene er svært viktig for å kunne skape resultater.
- Rørleggeren kan få det mest avanserte eller det aller enkleste skapet, avhengig av hva som er mest funksjonelt og gir best resultater på hver enkelt byggeplass. Dette foregår i dialog med selger og rørlegger. Så overtar spesialist Hansen, som sørger for å gjøre skapet best mulig innenfor de rammer som er gitt. Rørleggeren får et produkt som ikke bare sparer monteringstid, men feilkildene minimeres.

Forenkler jobben
Fra rørleggerens ståsted er det helt klart at bruken av R2i fordelerskap forenkler jobben. Jeg har videre en klar formening om at bruken av Uponor R2i fordelerskap kan være med på å redusere svinnet på byggeplassene. Det er et gode som rørleggeren får på kjøpet, forteller Hansen.

Kvalitet og sikkerhet
- Vi har ikke noe standardskap på programmet. Alt er skreddersydd etter rørleggerens ønsker og spesifikasjoner. Hvert eneste skap er kvalitetskontrollert fra vår side og tydelig merket. Det eneste rørleggeren trenger å gjøre er å koble vann inn og forbruk ut, forklarer Hansen.

Lytter og lærer
- Vi tar til oss konstruktiv kritikk, og forstår at vi trenger hjelp av oppdragsgiverne ute på anlegg for å gjøre produktene våre bedre, fremhever Hansen.
I dag leveres en stor del av skapene til leilighetsbygg, forretningsbygg med leiligheter over, borettslag med rekkehus og terrassehus - bare for å nevne noe.
- Skapene vi produserer kan kobles opp mot fjernvarme, nærvarme, varmepumpe, gassbrenner, etc. Det kan monteres egne styringssystemer,  eller linkes opp mot SD-anlegg, forteller Hansen.

Tar markedsandeler
- Vi vokser i et konkurranseutsatt marked, og prøver å finne stadig flere segmenter innenfor R2i. Når en rørlegger eller entreprenør har en utfordring, så prøver vi å løse dette sammen med rørleggeren, understreker Hansen.
- Salget har økt fordi vi stadig videreutvikler og lytter til brukeren og kunden. Det er alfa og omega. Vi ser hva som skjer i markedet. Vi følger med på hva som skjer i bransjen. Vi er også ydmyke overfor all den gode fagkunnskapen vi møter, understreker Hansen.

 

Mulighetenes R2i-skap

Uponor har i mange år levert prefabrikkerte fordelerskap. Disse prosjekteres av Uponors tekniske avdeling. Fordelerskapene kan sendes direkte til byggeplassen. R2i-skap kan leveres med vannmålere og energimålere, det kan være målere for manuell eller trådløs avlesing.

Strupeventiler kan også leveres i skapene, faste eller justerbare med målenipler. Uponor benytter kun godkjente produkter fra anerkjente leverandører i R2i-produksjonen. Skapoversikt/ dokumentasjon sendes til installatøren når skap(-ene) er ferdig bygget. Styringssystem for vannbåren gulvvarme kan monteres i skapet, som for eksempel en sentralenhet for Uponor Smatrix romregulering for trådløse termostater.

Uponor R2i Kombiskap for tappevann og varme

• Uponor Smatrix Sentralenhet for romregulering

• Uponor Vario Fordeler med Uponor Aktuatorer for gulvvarme

• Kuleventil på tur- og returfordeler

• Uponor Aqua Plus Fordeler PPM 1“ Tappevannfordeler med Quick & Easy

• Uponor Waterguard Vannstoppventil på fordeler for både kaldt- og varmtvann

• Avstengningsventiler på tappevannfordelere

• Skapmuffer

 

Skreddersydd for Uponor
Uponor Tappevannsystem PPM er neste generasjon Rør-I-Rør-system PEX, for både tappevann- og radiatorrørinstallasjoner. Med vannskadesikkerhet og fleksibilitet i hovedfokus, har Uponor i samarbeid med Waterguard utviklet et skreddersydd vannstoppsystem hvor magnetventilen(-e) monteres direkte på fordeleren!

Uponor Waterguard Vannstoppsystem
Med Uponor Waterguard Vannstoppsystem integrert i tappevannsystemet imøtekommes kravet til TEK 10, hvor det er påkrevd med lekkasjestopper i alle nyinstallasjoner. Magnetventil monteres med bajonettkobling direkte på kaldt-/varmtvann fordeler i fordelerskapet. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår