Usbl søker energirådgiver - prosjektleder

 
Usbl søker energirådgiver - prosjektlederIllustrasjonsbilde: Getty Images
Hovedoppgaven vil være innen energi- og miljørådgivning og innebærer utarbeidelse av energikartleggingsanalyser (de fleste etter ENOVA-kriteriene).

Miljøsaneringsanalyser og ombrukskartlegging vil også være aktuelle arbeidsfelt. Videre vil det være oppgaver innen prosjektgjennomføring hvor det er aktuelt å skrive tilbud og forhandle med kunder og leverandører med etterfølgende prosjekt- og byggeledelse for egne prosjekter.

Stillingen er plassert i vår avdeling i Buskerud med kontorplass sentralt i Drammen. Det vil likevel være aktuelt å gjøre oppdrag over hele Østlandet som dekkes av Usbls kontorer.

Avdelingens arbeidsoppgaver finnes innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering, tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, taksering, byggskade-, energi-, miljø-, KS- og SHA-rådgivning og uavhengig kontroll. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker gjennom hele forløpet fra idé til fullført prosjekt. Våre kunder er primært boligselskaper i Buskerud/Akershus, men vi yter tjenester for alle som ønsker rådgiving og prosjektadministrasjon innen byggfag.

Om deg

Vi søker deg som er en VVS-teknisk og/eller bygningskyndig person, og som tenker at din kompetanse passer inn hos oss. Du er utdannet ingeniør/siv.ing. innen energi for byggfag og har gjerne noen års praktisk erfaring.

Som person er du god til å skape relasjoner og trives med å snakke med folk. Du bør kunne tenke langsiktig og strategisk rundt oppgavene til Usbl Prosjekt på tvers. Evnen til å tenke matematisk, logisk og systematisk i løsning av oppgaver, vil vektlegges. Det er også viktig at du har struktur og systematikk ikke bare på egne oppgaver, men også samarbeidende aktørers oppgaver. I tillegg er det viktig med en dose kremmerånd – ha forretningsforståelse og tenke lønnsomhet i det du gjør.

Om Usbl

Usbl har 330 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og setter våre verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har vårt hovedfokus rettet mot borettslag og sameier, men vi har også kunder i næringsliv, det offentlige og privatpersoner. Vi har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe. Vi er lokalisert på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

Vi i Usbl Prosjekt er en palett av personer med alder fra 25 til 68 år med lang og mangesidig erfaring. Vi er dessuten en omgjengelig og trivelig gjeng som er stolte av vårt gode arbeidsmiljø. Usbl Prosjekt Buskerud utgjøres pr. d.d. av 3 medarbeidere pluss 1 leder

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Vi bygger og forvalter boliger, med et særskilt fokus på miljø og bærekraft. Hver dag jobber vi for å gi den beste bolig- og kundeopplevelsen, ved å skape helhetlige bo opplevelser for våre kunder. Usbl har eksistert i over 75 år, og har i dag over 117 000 medlemmer. Vi forvalter 1700 borettslag og sameier, hvor mange av dem er bygget av andre utbyggere. I tillegg til en rekke andre fordeler, har medlemmer i Usbl forkjøpsrett på 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge.

Arbeidssted: Nedre Storgate 15-17, 3015 Drammen

Kontaktperson: Torgeir Moen, avdelingsleder Usbl prosjekt Buskerud. Telefon: 40 84 46 38

SØKNADSFRIST: 2. april 2024

SØK PÅ STILLINGEN HER

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår