Utlyser sprinklerentreprise

 
Utlyser sprinklerentrepriseIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Skien kirkelige fellesråd innbyr til tilbudskonkurranse for rørtekniske arbeider for supplerende sprinkling av Skien Kirke.

Av Bjørn Laberg

Kirken er i dag sprinklet med et tørranlegg på loft og et deluge-anlegg i tårn; begge anordnet for ekstern tilkopling med brannvesens klokuplinger.

Det skal nå etableres sprinklersentral med pumpe og tilhørende supplerende sprinkling under gallerier, i krypkjeller og andre areal angitt på tegninger. Noe ombygging også av eksisterende. Medtatt er nytt vanninnlegg og bygningsmessige arbeider knyttet til rørentreprisen, samt alle relevante elektriske arbeider; svakstrøm og sterkstrøm.

Entreprisen er en generalentreprise.

Sprinklerplanene er gjennomgått med Riksantikvaren ved Einar Karlsen. Skien kirke er en kirke oppført i mur og murstein, men innvendig fagverk og bærende konstruksjoner med islett av tre i overflater. Monteringsarbeidene skal følge Riksantikvarens retningslinjer for arbeider i verneverdige bygg. Tiltaket er plassert i tiltaksklasse 2 for gravearbeider og bygningsmessige arbeider og for sprinkleranlegg tiltaksklasse 3.

FAKTA:
Tiltakshaver: Skien kirkelige fellesråd
Byggestart: juli 2020
Ferdig: oktober 2020
RI Sprinkler: Norrman AS

Kilder: Byggfakta Smart /ByggeNorge / Tendsign / Skien kirkelige fellesråd

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Smart.


 

Last gjerne også ned våre rapporter. Rapportene er basert på data registrert i Byggfakta sin prosjektdatabase. Disse inneholder detaljert informasjon om pågående, planlagte og gjennomførte byggeprosjekter.

 

 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår