Utlyser ventilasjonsprosjekt

 
Utlyser ventilasjonsprosjektIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Tromsø kommune søker entreprenør til ventilasjonsprosjekt ved Tromsdalen skole.

Av Bjørn Laberg

Tromsdalen skole skal få byttet ut deler av ventilasjonsanlegget på bakgrunn av dagens tilstand på anlegget og avvik fra miljørettet helsevern. Det eksisterende ventilasjonsanlegget gir ikke tilstrekkelig med luftmengder i forhold til dagens personbelastning til de aktuelle bygningsdelene.

Skolen er oppført i flere forskjellige sammenhengende bygninger. Bygningene er oppført trinnvis i hhv. 1959, 1961 og 1962. Det er oppført nytt påbygg, utført ombygginger og rehabilitering.
Prosjektet organiseres som en hovedentreprise. 

Det skal leveres en ny ventilasjonsløsning som dekker fløy A, B og C med gjenbruk av enkelte komponenter. Store deler av det eksisterende anlegget skal rives og leveres til godkjent deponi.

Med unntak av det som skal beholdes, skal det monteres nye ventiler, kanaler og komponenter for luftfordeling. Kanalnettet skal kobles til eksisterende ventilasjonsaggregater. Igangkjøring og innregulering av system medtas også.

Det må påregnes at det blir nødvendig med arbeid i sommerferien slik at klasserommene kan tas i bruk ved skolestart høsten 2023.

Tiltakshaver: Tromsø kommune

Tilbudsfrist: 26. mai 2023

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår