UTSATT: Eliaden 2020

 
UTSATT: Eliaden 2020
Styret i Elektroforum, som eier Eliaden, har besluttet å flytte Eliaden til 12. - 14. januar 2021.

– Vi har fortløpende vurdert situasjonen, og vi har hele veien vært klare på at helserisiko kommer først. Hele den elektrotekniske bransjen står sammen for å hindre mer smitte av Covid-19. Vi er stolte over å være en del av en bransje som er i beredskap, og som er med på dugnaden for å hindre at flere blir rammet, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Eliaden som skulle nå nye høyder i mai med mange utstillere innenfor belysningsbransjen, nye utstillere fra utlandet og mange spennende store og små utstillere fra Norge som ikke har vært med før er nå derfor besluttet flyttet.

– Arrangementet vil bli like spektakulært i januar. Vi som arrangører er selvsagt skuffet, vi hadde håpet på en sosial møteplass med faglig påfyll for alle i bransjen nå i mai. Det som er helt sikkert er at vi skal komme styrket ut av dette, og lage en like stor og flott arena i midten av januar neste år, sier prosjektdirektøren.

Mer informasjon.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår