Utvider samarbeidet

 
Utvider samarbeidetBildet: Tom Fjordvang (t.v), Resideo – Honeywell Home og Håvard Hildrum, Flow Trøndelag VVS
FLOW Trøndelag VVS har utvidet sitt samarbeid med Resideo - Honeywell Home, når det gjelder tilbakeslagssikring på ledningsnett iht NS- EN 1717.

I forbindelse med at Trondheim Kommune i lengre tid har hatt stort fokus på vannsikring av det kommunale ledningsnettet, har FLOW Trøndelag VVS AS tatt dette på alvor.

- Vi sørget først for å lære opp våre ansatte, deretter har vi informert våre kunder. Vi har avholdt kurs for både kunder og samarbeidspartnere, sier Greif Sæther daglig leder i FLOW Trøndelag VVS AS i en pressemelding.

- I og med at vi er ISO 9001 – 2015 godkjent, så er det viktig å velge en leverandør som har fokus på å levere god kvalitet på sine produkter. Resideo – Honeywell Home har også gitt oss en meget god opplæring av både produkter og ikke minst regelverket rundt denne typen produkter. De har også sørget for den opplæringen som trengs for å bli en godkjent kontrollør av produktene, sier Sæther videre.

- FLOW Trøndelag VVS AS, med sine høyt kompetente ansatte, har vært en perfekt samarbeidspartner for oss. De stiller store krav til oss leverandører når det gjelder produktopplæring til sine ansatte. Det å få være med å holde kurs til store eiendomsbesittere, borettslag, osv er noe nytt for oss leverandører.
FLOW Trøndelag VVS var første bedriften i Trøndelag som spesialiserte noen av sine ansatte til å kunne ta service og vedlikehold av denne type produkter, sier Tom Fjordvang i Resideo – Honyewell Home.

Håvard Hildrum som er salgs- og markedsansvarlig i FLOW Trøndelag VVS kan fortelle at jobben som er gjort mot kunde og samarbeidspartnere er blitt meget godt mottatt.

- Det å kunne være med å sikre at ikke drikkevannet blir forurenset er noe alle våre kunder har forståelse for. Derfor har det blitt en mye enklere jobb enn vi fryktet. Vi har også hatt stort fokus på å finne løsninger som er riktig for våre kunder, slik at vi kan holde kostnadene nede. Riktig plassering av riktig type ventil. Det vi ser er at vi har fått et godt rykte i markedet. Etter at kommunene har satt fokus på dette, har andre rørlegger bedrifter kommet til oss for å få råd og hjelp, det synes vi bare er hyggelig, avslutter Hildrum.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår