Utvider sine servicetjenester

 
Utvider sine servicetjenester
På grunn av økt etterspørsel tilbyr Trox Auranor nå flere tjenester innen After Sales.

- Vi har flere styrings- og automatikksystemer i vårt produktspekter, og med økt salgssuksess av blant annet Aurasafe og X-Aircontrol er det blitt et merkbart større behov for kundesupport. Flere av våre kunder ønsker dessuten å kjøpe igangkjøring av systemene slik at de sikrer seg et godt fungerende anlegg ved overlevering. På grunnlag av dette har vi valgt å opprette en ny After Sales-avdeling som skal bistå kundene med tjenester som igangkjøring, opplæring i systemer, oppgradering av software, fjernsupport samt andre utfordringer, sier daglig leder Peter Sønderskov i en pressemelding.

After Sales-avdelingen skal bistå kundene primært i Norge, men vil også kunne være tilgjengelige for kunder i Sverige og Danmark. Teamet som kundene vil møte består av Ludvig Røsaasen og Trond Stensli som sammen har bred erfaring med SD-anlegg, regulering av HVAC-anlegg samt andre mekaniske utfordringer.

- Vi er svært fornøyde med at vi nå kan tilby disse tjenestene og håper det vil gi kundene våre en ekstra trygghet når de kjøper systemer av oss, avslutter Peter Sønderskov.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår