Utvider sitt sortiment og forbedrer serien

 
Utvider sitt sortiment og forbedrer serien
Med et nytt 1-greps blandebatteri for servant utvider og forbedrer Dornbracht den populære Supernova serien. Det sofistikerte designet og det dekorative håndtaket på siden, understreker armaturets skulpturelle eleganse.

Supernova ble lansert i 2009 og er et skulpturelt høykvalitets-armatur. Dets mange fasetter og polygonale overflater fremmer et presist bearbeidet krystall som reflekterer lyset og omgivelsene på nye måter, om og om igjen.

Et sofistikert design og økt funksjonalitet
Det nye 1-greps blandebatteriet for servant understreker Supernova seriens skarpe, geometriske eleganse. Ved å avgrense armaturhuset og flytte håndtaket til siden blir designet mer dekorativt og blandebatteriet enklere å bruke. Det nye 1-greps servantbatteriet er tilgjengelig med eller uten en pop-up bunnventil.

Dornbracht Supernova: Seriens omfang
Det er mer enn 60 produkter i Supernova sortimentet: 1-greps blandebatterier for servant, tre-hulls blandebatterier for servant og 1-greps veggmontert blandebatteri med individuelle rosetter. En bred variasjon av tilbehør fullfører sortimentet. I likhet med resten av Supernova serien finnes det nye blandebatteriet med forskjellig overflater; polert krom og champagne.

Et prisvinnende designarmatur
Supernova er laget av Sieger Design og vant i 2009 prisen «Good Design Award», og i 2010 «iF product design award». Armaturets fremtidsrettede og ekstravagante utseende setter sitt særegne preg, enten det er på ditt private baderom eller på luksushotell.


comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår