Utvider staben og åpner nytt distriktskontor

 
Utvider staben og åpner nytt distriktskontorBildet: Kiwa Nordkjemi er nå etablert med distriktskontor i Stavanger
Grunnet økt etterspørsel i Rogaland åpner Kiwa Nordkjemi nytt distriktskontor i Stavanger.

Siden Kiwa NorKjemi (den gang kun NorKjemi) ble opprettet i 2005, hvor man åpnet hovedkontoret i Oslo, har man også etablert kontor i Trondheim.

Stor portefølje

- Etablering av kontor i Bergen er også under planlegging, og åpnes i 2021. Rogaland er et viktig område for oss som selskap, siden fokuset på myndighetskrav er stort blant de profesjonelle private og offentlige eiendomsaktørene. Vi har også etter hvert en stor portefølje av kunder lokalt i Rogaland. Nærhet til markedet og kunne gi markedet rask og god tilgang til profesjonell rådgivning er viktige faktorer, skriver Kiwa i en pressemelding.

Kiwa NorKjemi er ledende leverandør av forskriftsbelagt dokumentasjon i forbindelse med myndighetenes krav til legionellakontroll. Hovedtjenester er risikovurdering, drift av dusjanlegg, og strakstiltak i forbindelse med legionellakontroll.

Nyansatt

- 9. mars var Trond Pettersen (45 år) på plass på kontoret i Stavanger, sentralt plassert i Forus Atrium, Vassbotnen 15. Trond har bakgrunn blant annet fra rådgivning innen livsforsikring. Kiwa NorKjemi skal ansette enda en salgsrådgiver på kontoret, og det foregår intervjuer i disse dager for å hente inn en kollega til Trond. Den første uka på nytt kontor har vært hektisk og innholdsrik, og med god hjelp av et par Oslo-kollegaer, som har vært sammen med ham hele uka, har Trond kommet godt på plass og er i gang med både opplæring og kundemøter.
Kiwa NorKjemi ønsker Trond velkommen og gleder oss til å følge utviklingen til Stavangerkontoret fremover, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår