Utviklet i samarbeid med brukerne

 
Utviklet i samarbeid med brukerne
Til høsten kommer helt nye Volkswagen Crafter på markedet, men allerede nå kan du få en forsmak på den innovative «storebroren» i Volkswagens Nyttekjøretøy-portefølje.

Det er ikke bare designet som er nytt på nye Crafter – også måten den er utviklet på er helt ny. Ekspertene hos Volkswagen Commercial Vehicles spurte brukere og kunder om deres behov og hva de ønsket seg i bilen som er deres arbeidsplass. Ved å bli med kundene ut på jobb fikk spesialistene fra Hannover både se og høre hva kundene ønsket seg, og flere av disse tilbakemeldingene har blitt inkorporert i utviklingen av nye Crafter.

Kundenes ønsker har blitt tatt hensyn til både når det gjelder design og funksjonalitet. Sjefsdesigner hos Volkswagen Commercial Vehicles, Albert-Johann Kirzinger, og hans team har analysert tilbakemeldingene fra brukerne når de har designet den nye bilen.

- Nyttekjøretøysektoren er litt spesiell med tanke på at designet må fungere for en lang rekke forskjellige kundegrupper, sier han.

Det innovative eksteriøret har en luftmotstandskoeffisient på 0,33, noe som er best i klassen, og forholdet mellom eksteriørdimensjonene og den innvendige plassen viser tydelig hvilke fordeler brukeranalysene har gitt i utviklingsprosessen. Alle de kommende versjonene av Crafter vil være basert på den samme aerodynamiske formen, og de vil dermed dra nytte av de samme fordelene.

- Med nye Crafter får den klassiske Transporter-serien i praksis en storebror, sier Kirzinger. Med Crafter leverer Volkswagen en bil med en gjennomgående kvalitet som er på et høyere nivå enn det man tidligere har sett i denne klassen av nyttekjøretøy.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle