Utviklingsdirektør

 
Utviklingsdirektør
Søknadsfrist: 30.09.2021
Sted: Oslo
Tittel: Utviklingsdirektør

Ønsker du å lede utviklingsaktiviteter innen metode, tjenester og løsninger i byggenæringen? Har du kunnskap og motivasjon til å drive næringen inn mot Det grønne skifte? Da har en mulighet for deg. Vi lyser nå ut en svært sentral og viktig rolle som Utviklingsdirektør til divisjon Bygninger i COWI.

COWI er organisert i 3 divisjoner – Bygninger, Transport & byutvikling og Vann og miljø. Rollen er primært knyttet opp til Divisjon Bygninger med rundt 540 ansatte. Divisjonen har i de seneste årene etablert en bred utviklingsorganisasjon bestående av faglige ledere, utviklingssjefer i avdelingene samt digitale ledere. Dermed er det behov for å løfte rollen i ledergruppen, og sikre en felles retning og koordinerte tiltak.
FN klimarapport fra 2021 viser at det haster å få ned utslippene av klimagasser. Byggenæringen står i dag for nærmere 40% av utslippene. COWI har over flere år jobbet for en mer bærekraftig næring, men skal vi komme helt i mål med Det grønne skifte trenger vi å akselerere utviklingen. Du som Utviklingsdirektør får med andre ord en stor og viktig oppgave foran deg og vi håper du er klar for å ta fatt på oppgaven sammen med våre fagmiljøer.
Du vil spille en svært sentral rolle for at COWI skal utvikle sin posisjon i markedet.  Du inngår og jobber tett sammen med hele ledergruppen i divisjon Bygninger for å sikre at vi oppfattes som den mest attraktive rådgiveren å jobbe sammen med.
Dine hovedoppgaver:

 • Utvikle nye tjenester og prosesser hvor teknologi og digitale løsninger understøtter forretningens markedsgrep. 
 • Skape en organisasjon som brenner for faglighet og utvikling bestående av faglige ledere, fagnettverk, utviklingssjefer og digitale ledere. Sikre en klar strategisk retning i arbeidet, tydelige roller, markedsorientering og gjennomføringskraft.
 • Lede styringsgruppen Fag og Utvikling bestående av representanter fra F&U, linjeledelsen, kvalitet og marked møtes, samt sikre at handlingsplaner til organisasjonen følges opp.
 • Ledelse strategiprosesser i Bygninger sammen med divisjonsdirektør og ledergruppen i divisjonen.
 • Ansvarlig for divisjonens innovasjonsprosesser, samt koordinering med andre deler av COWI NO og Group.
 • Koordinering av utviklingsinitiativer i COWI NO og Group, inn mot divisjon Bygninger som eks. innen grønn omstilling og digitalisering.
 • Ekstern synlighet av utvalgte strategiske og kompetanseorienterte tema (tankelederskap).


DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

For å lykkes i rollen som Utviklingsdirektør er det viktig at du har kompetanse og identifiserer deg med følgende egenskaper: 

 • Kompetanse innen sentrale satsningsområder som digitalisering og grønn omstilling. ›    Evne til å håndtere svært varierte situasjoner og som er kritisk for måloppnåelse. Stillingen krever evne til kontinuerlig å se og utvikle nye løsninger gjennom både analytiske og innovative fremgangsmåter.
 • Evne til å påvirke, utvikle og motivere ledelse og medarbeidere og kunder gjennom strategisk kommunikasjon.
 • Har kompetanse og evne til å drive faglig utvikling i tett samarbeid med andre divisjoner. 

VI TILBYR

 • Muligheter til å være med å profilere og videreutvikle et selskap som ønsker å være spydspiss for grønn omstilling og innovasjon i bygg- og anleggssektoren
 • En lederstilling med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter
 • Dyktige kolleger med høy kompetanse og integritet 
 • Et omfattende faglig nettverk i en internasjonal organisasjon med nærmere 7500 høyt kvalifiserte medarbeidere
 • Konkurransedyktige betingelser

HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ta kontakt med Divisjonsdirektør: Birgit Farstad Larsen på tel: +47 99 10 41 58 
mail: bil@cowi.com eller Talent Acquisition Specialist: Kathrine Tronvold, på tel. +47 908 36 349 mail: kttr@cowi.com 

SLIK SØKER DU
Klikke på linken under og fortell og hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss en utfyllende CV så snart som mulig, ettersom vi fortløpende vurderer ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. Siste frist er vises i toppen av siden. 

VI TROR PÅ MANGFOLD OG LIKE MULIGHETER
Vi tror at mangfold gir en sterkere og bedre virksomhet. COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere, og at, i tråd med diskrimineringsgrunnlaget, ikke å diskriminere noen på grunnlag av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring. 

OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av det beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår