VA-Ingeniør

 
VA-Ingeniør
Søknadsfrist: 23.09.2021
Sted: Haugesund
Tittel: VA-Ingeniør

Er du en engasjert og fremoverlent ingeniør med kompetanse innenfor vann- og avløpsfagene som kunne tenke seg å bli del av et av Norges sterkeste fagmiljø? Vil du være med og løse fremtidens utfordringer knyttet til klimaendringer lokalt, samt sikre vann- og avløpssystemene våre? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

BLI EN DEL AV AVDELING VANN I HAUGESUND
Avdeling Vann består av rundt 170 medarbeidere fordelt på ulike kontorer i Norge. Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer, og er involvert i prosjekteringen av noen av Norges mest spennende prosjekter. Blant annet jobber vi på store og små kommunale prosjekter på Haugalandet, vegprosjekter og hjelper eiendomsutviklere og utbyggere med å realisere nærings-, bolig- og hytteprosjekter. Vi jobber både selvstendig med egne prosjekter og samarbeider tett med COWIs øvrige fagmiljøer på tvers av kontorer i Norge og i resten av Skandinavia.

Vi har et ønske om å styrke avdelingen og seksjonen som er lokalisert i Haugesund. I seksjonen er vi i dag 8 medarbeidere innen vann og avløp, med stort søkelys på et godt arbeidsmiljø og faglig utvikling. I tillegg til VA så har kontoret ytterligere 29 medarbeidere innenfor blant annet biologi, arealplan, landskap, veg, elektro, VVS, bygg, ingeniørgeologi og brann. Medarbeiderne er selv med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling, noe som blir jevnlig fulgt opp. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.

DU FÅR EN SENTRAL ROLLE I VA-MILJØET OG MULIGHETEN TIL Å UTVIKLE DIN KOMPETANSE

I denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Som medarbeider hos oss kommer du til å spille en viktig rolle i gjennomføring av tverrfaglige prosjekter, og etter hvert vil du i tillegg til faglig ansvar kunne få ansvar for både kundekontakt, prosjektledelse og BIM i våre prosjekter.

I tillegg vil du få mulighet til å jobbe med:

 • Planlegging, tekniske beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg.
 • BIM-ansvar i prosjekt.
 • Prosjekt- og faglig ledelse av prosjekter med ulike størrelse og kompleksitet.
 • Bidra i tilbudsarbeid og til utvikling av nye tjenesteområder.
 • Bidra til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder.

 

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger.

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter, samt evner å se de gode løsningene.

Du bør dessuten ha en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

 • Utdanning fra høgakole/universitet med faglig bakgrunn i VA eller nært beslektede fagområder.
 • Erfaring innenfor faget vil være en fordel, men nyutdannede oppfordres også til å søke.
 • Solid markedsfokus og forretningsforståelse.
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
 • "Hands on" erfaring med VA-anlegg er ikke et krav, men vil telle positivt.
 • NoDIG-erfaring vil også telle positivt.

HAR DU SPØRSMÅL?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Andreas Lokna

Seksjonsleder Vann & Miljø Haugesund

Epost: ADLO@cowi.no

Telefon: +47 479 30 029

SLIK SØKER DU

Vi ser frem til å motta din CV og søknad så snart som mulig. Arbeidssted vil være Haugesund. Alle søknader behandles konfidensielt.

VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.
 

OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår