VA-ingeniør - COWI Hønefoss

 
VA-ingeniør - COWI Hønefoss
Vil du bli en del av et fagmiljø med ingeniørkompetanse i verdensklasse? Vi satser på lokal tilstedeværelse, og vårt kontor i Hønefoss har plass til flere VA-ingeniør som vil være med på spennende prosjekter! Er du klar for nye utfordringer?

Søknadsfrist: 23/02/2020 - Norway - Sted: Hønefoss - Water

BLI EN DEL AV NORGES STØRSTE FAGMILJØ INNEN VANN & MILJØ

Vårt kontor i Hønefoss består i dag av 8 engasjerte fagpersoner innenfor divisjon Vann & Miljø. Kontoret består av et fagmiljø på til sammen 14 personer fra ulike divisjoner i COWI. Vi jobber tverrfaglig med et inkluderende og sosialt miljø, som alle jobber for å levere morgendagens ingeniørløsninger.

Som VA-ingeniør i Hønefoss vil dine primære arbeidsoppgaver være planlegging, tekniske beskrivelser og prosjektering av VA-anlegg. Dette gjøres fortrinnsvis i Novapoint og ISY, med støtte i flere programvarer. For tiden er vi inne i en rivende teknologisk utvikling med stikkord som 3D, AR, VR og anleggsinformasjonsmodeller (AIM). COWI ønsker å være i front på dette og avhengig av din motivasjon og kompetanse, får du mulighet til å kunne utvikle deg og spesialisere deg ytterligere innen ditt fagområde og/eller påta deg større ansvar knyttet til våre spennende vannprosjekter, både innenfor VA-fag, prosjekt- og byggeledelse og prosjektledelse.

DU ER FAGLIG ENGASJERT OG VERDSETTER ET GODT ARBEIDSMILJØ

Vi søker deg som har genuin interesse for VA-faget. Du har enten god erfaring fra bransjen og på utkikk etter en senior-stilling, eller er klar for å utvikle deg sammen med oss. Vi vektlegger godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med andre.

Din kompetanse:

  • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner
  • Erfaring fra utførende side er en fordel

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

  • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
  • I stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
  • Fleksibel arbeidstid
  • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du kontakte Lene Grimsrud, Seksjonsleder Vann & Miljø på telefon +47 464 26 120 eller mail: legr@cowi.com.

SLIK SØKER DU

Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår